Τα γυναικεία ολόσωμα μαγιό που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα

 

Η αλήθεια είναι ότι τα ολόσωμα μαγιό για πολύ καιρό τα είχες παραμελήσει. Θεωρούσες ότι ανήκουν σε περασμένες εποχές και ότι δεν προσδίδουν την ίδια χάρη με ένα μπικίνι. Κι όμως, παραδέξου ότι δεν υπάρχει πιο κομψή και στυλάτη επιλογή για τις βουτιές του καλοκαιριού.

Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι που με ελάχιστες προσθήκες σε συνοδεύει από το μπάνιο στην παραλία, μέχρι το απογευματινό κοκτέιλ και το φαγητό αν δεν θέλεις να αλλάζεις. Απλά βάζεις από πάνω ένα κιμονό με ένα σορτς ή μια παντελόνα και είσαι έτοιμη σε δευτερόλεπτα να κατακτήσεις το νησί!

 

Τα μαγιό που πρέπει να προμηθευτείς άμεσα

Γυναικεία ολόσωμα μαγιό, σας προσκυνάμε σε κάθε εκδοχή!

Κομμάτι με διπλό ρόλο το συγκεκριμένο: Πέρα από το γεγονός ότι χαρίζει στυλ, κρύβει και τυχόν ατέλειες και πρηξιματάκια που μπορεί να θέλεις να καλύψεις κάποια μέρα. Οι επιλογές σε ολόσωμα μαγιό είναι αμέτρητες, από κλασικά μονόχρωμα, μέχρι παστέλ και σέξι με κοψίματα. Σε όποια διάθεση κι αν βρίσκεσαι σίγουρα θα βρεις αυτό που σε εκφράζει!

 

 

 

Μα τι είναι επιτέλους αυτό το μονοκίνι;

Αν λατρεύεις τις εναλλαγές σου έχω τη λύση. Επίλεξε για τις φετινές σου εμφανίσεις μια διαφορετική εκδοχή του ολόσωμου μαγιό: Ένα μονοκίνι που θα κόψει την ανάσα και θα δώσει μια διαφορετική πνοή στην εικόνα σου. Εντυπωσιακό και άκρως θηλυκό, είναι σίγουρα αυτό που αναζητάς!

 

Είσαι κορίτσι juicy; Κανένα πρόβλημα!

Να χαίρεσαι και να αγαπάς τις καμπύλες σου. Άλλωστε τα γυναικεία μαγιό plus size, καθώς και τα plus size μοντέλα, έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας ότι το πρότυπο ομορφιάς δεν είναι ένα και ότι η καθεμία από εμάς είναι μοναδική!

Extra tip: Μπορείς να διαλέξεις μαγιό με κάποια λεπτομέρεια που να τονίζει τα δυνατά σου σημεία, όπως το στήθος ή τη μέση. Βρες το ιδανικό plus size μαγιό, εδώ.

 

Μην το σκέφτεσαι άλλο, το καλοκαίρι είναι εδώ και το μόνο που χρειάζεσαι είναι το μαγιό σου!