Ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης, στην προσπάθεια του να αναρριχηθεί στο ανώτερο αξίωμα της πόλης, ζήτησε την “συνδρομή” του ψευτομουφτή της Ξάνθης – κάτι που επίσημα δεν έχει διαψευστεί από τον ίδιο – και τις ημέρες  που κυοφορείται η κοινή πορεία των 4 παρατάξεων της αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές, ο δήμαρχος σύμφωνα με τα tourkikanea.gr,  παρακάθεται σε εκδήλωση του ψευτομουφτή στα Κιμ έρια νομιμοποιώντας στην ουσία την παρουσία του  και στέλνοντας παράλληλα  το μήνυμα του στις παρατάξεις του Σ. Μελισσόπουλου, Γ. Παπαχρόνη, του Γ. Χατζηθεοδώρου και Π. Λύρατζη ότι δεν έχει πρόβλημα στις επόμενες εκλογές  αφού έχει τους μειονοτικούς ψήφους που ελέγχονται από τον ψευτομουφτή και το Τουρκικό Προξενείο.

ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ:Ο δήμαρχος Ξάνθης σε τουρκόψυχη εκδήλωση μαζί με τους συνεργάτες του ψευδομουφτή Ξάνθης

Κείμενο του ιστολογίου 28/6 2021

Στο χωριό Κιμμέρια της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε χθες μία τελετή χάτιμ, κάτι που μοιάζει με τελετή λήξης κατηχητικού σχολείου.

Ο ιμάμης του τζαμιού όπου έγινε η εκδήλωση υπάγεται στον ψευδομουφτη Ξανθης και εκλεκτό της Άγκυρας Αχμέτ Μέτε.

Το τζάμι σε διάφορα σημεία του όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες έχει το εθνόσημο της Τουρκίας. Είναι γνωστό πως σε αυτά τα μαθήματα κορανίου η εκπαίδευση είναι εθνο- θρησκευτική, δηλαδή γίνεται ουσιαστικά εκτουρκισμός των παιδιών.

Άλλωστε το πανό που διακρίνεται πάνω-πάνω λέει ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨…
Σε αυτήν λοιπόν την εκδήλωση που έγινε χθες μετείχαν μεταξύ άλλων και ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Λεβέντ Καραοσμάν αλλά και ο δήμαρχος Ξάνθης ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ.
Να σημειώσουμε ότι προεκλογικά ο κ δήμαρχος είχε επισκεφτεί τον ψευδομουφτή στο γραφείο του κάτι το οποίο αφού γράφτηκε και μετά ποτέ δεν διαψεύστηκε από τον ίδιο.

Εμείς πάντως θα ντρεπόμασταν να είμαστε ως επίσημοι καλεσμένοι  σε ένα χώρο με τα εθνόσημα της Τουρκίας διάσπαρτα στους τοίχους…

Παρακάτω βλέπουμε τον δήμαρχο με τους τουρκόψυχους συνεργάτες του και με τους τουρκόψυχους ιμάμηδες του Μέτε έξω ακριβώς από το τζαμί όπου έγινε η τελετή…