ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Σ. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ, Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ Π. ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Τελικά ο «κύβος ερρίφθη».
Οι τέσσερις επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία κοινή σύμπραξη για την κάθοδό τους στις επόμενες εκλογές.
Ο λόγος που οδήγησε στην κοινή τους κάθοδο με αρχηγό τον Σ. Μελισσόπουλο έναν έντιμο αυτοδιοικητικό, ο οποίος συμμετέχει σε μία κοινή προσπάθεια με τους υπόλοιπους επικεφαλής των παρατάξεων του Γ. Παπαχρόνη, Γ. Χατζηθεοδώρου και Π. Λύρατζη οι οποίοι διακρίνονται για την έντιμη στάση τους στα προβλήματα των Ξανθιωτών.
Τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τη σύμπραξη των 4 αυτοδιοικητικών τους αναλύουν στην κοινή δήλωση τους με προεξάρχοντα αυτόν που θα ενώσει τους Ξανθιώτες έντιμα χωρίς διαχωρισμούς και με σεβασμό στα χρήματά τους.
Οι τέσσερις επικεφαλής των παρατάξεων αφήνουν στην άκρη τις όποιες ιδεολογικές διαφορές τους για την κοινή προσπάθεια.
Οι 4 αυτοδιοικητικοί σε αντίθεση με τον επικεφαλής της διοικούσας παράταξης Μ. Τσέπελη απευθύνονται στους Ξανθιώτες και δεσμεύονται ότι θα προσπαθήσουν να τους κάνουν να νοιώθουν ότι ζουν, ευημερούν και πασχίζουν για τον τόπο τους και όχι ξένοι σε αυτόν απέναντι σε ένα φαύλο σύστημα που αυτή την στιγμή διοικεί τον δήμο και καταχράται της εμπιστοσύνης των δημοτών.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Η αλήθεια είναι ότι οι Ξανθιώτες περιμένουν αυτοδιοικητικούς να βάζουν πιο μπροστά την Ξάνθη και τα προβλήματά της και όχι τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τα πολιτικά τους συμφέροντα.

Ο Σ. Μελισσόπουλος αναφέρει σε προσωπική του ανάρτηση στο facebook χαρακτιριστικά.

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα!!! Η Ξάνθη επιτέλους αποφάσισε ύστερα από πολλά χρόνια να γυρίσει σελίδα!!! Μαζί με τους επικεφαλής άλλων 3 δημοτικών παρατάξεων επιχειρούμε κάτι πρωτοποριακό όχι μόνο για την Ξάνθη, αλλά ίσως και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας από τώρα 2 χρόνια πριν και όχι τελευταία στιγμή και ευκαιριακά, προκειμένου να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε την Ξάνθη από το αδιέξοδο και το τέλμα. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο κ. Παπαχρόνης, ο κ. Χατζηθεοδώρου και ο κ. Λύρατζης καθώς και οι χιλιάδες υποστηρικτές τους με γεμίζει ευθύνη και υποχρέωση!!!
Αγαπητοί Ξανθιώτες και Ξανθιώτισσες να θυμάστε ότι δεν πρόκειται ούτε να σας απαγοητεύσουμε, ούτε να σας προδώσουμε ποτέ!!!
29-6-2021
Σάββας Μελισσόπουλος
Δίνουμε τέλος στο ατελείωτο γαϊτανάκι των ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ, στην προχειρότητα, την αδιαφάνεια, την τσαπατσουλιά και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.
Είμαστε απέναντι στον σημερινό λαϊκισμό, στην προχειρότητα και στις σημερινές περιστασιακές, αναχρονιστικές και τυχοδιωκτικές πολιτικά αντιλήψεις.
Η Ξάνθη μας ενώνει!!!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Ιουνίου του 2019 ανέδειξαν νικητή τον Μανώλη Τσέπελη, 30 και πλέον χρόνια δημοτικό σύμβουλο, που ως νέος Δήμαρχος τότε μιλούσε για ένα καινούριο ξεκίνημα της πόλης, για άμεσα και πολλά έργα ανάπτυξης και ευημερίας, για κανόνες ισονομίας και διαφάνειας ανάμεσα σε όλους τους πολίτες, καθώς και για διαδικασίες συναίνεσης και συνεργασίας στις αποφάσεις του Δήμου Ξάνθης.
Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε και η δήλωση του Γ. Χατζηθεοδώρου.