Ξένοι στον τόπο τους οι Ξανθιώτες

Μεταφέρω αυτούσια την ανάρτηση στο facebook συνδημότη μας.

Η ανάρτηση του συνδημότη μας απλά κρύβει μέσα της την πίκρα και την διαπίστωση ότι η Ελληνική Αστυνομία συμπεριφέρεται στους δημότες της Ξάνθης με δύο μέτρα και δύο σταθμά και είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει την τοπική ηγεσία της.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι ο Αστυνομικός Διευθυντή και το προσωπικό του επανειλημμένα κάνει εφόδους στον περί ου ο λόγος συνοικισμό, αλλά δυστυχώς η πίκρα για άνιση συμπεριφορά μένει στους Ξανθιώτες.

Διαβάστε λοιπόν αυτούσια την ανάρτηση συνδημότη μας και απλά βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Αν πρέπει οι πολίτες με κάποιο τρόπο να υπενθυμίσουν στους τοπικούς πολιτικούς ταγούς την παρουσία τους στον τόπο τους, στην γενέτειρά τους, στις επόμενες εκλογές, καλό θα ήταν να το σκεφτούν.

Διαφορετικά θα συνεχίσουν να είναι ξένοι στον τόπο τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ: «Η ελληνική αστυνομία , ΦΑΓΩΘΗΚΕ από τις 01:15 να είναι με τους φάρους αναμμένους έξω από τις καφετέριες, μπας και πάει 01:30 και δεν αδειάσουν .

03:00 (τρείς η ώρα) και οι χοροί στον σύνδεσμο οπαδών της Ρόμα καλά κρατεί!  Α ναι ξέχασα δεν πρέπει να είμεθα ρατσιστές!       

 Υ.Γ. τα παιδιά στα περιπολικά ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, απλώς τα κεφάλια αυτό τους διέταξαν. Όμως τα ίδια κεφάλια και με επιλεκτική ευαισθησία κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο όταν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης”.