Θα μπορούσε ο δήμαρχος της πόλης να είναι πιο «κιμπάρης»

Σίγουρα δεν θα υποδείξουμε εμείς στον πρώτο δημότη της πόλης πώς να διαχειριστεί τον τρόπο λειτουργίας του με δεδομένο ότι υπάρχουν ελεγκτικές αρχές οι οποίες έχουν την ευθύνη σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Μ. Τσέπελη με τους νόμους του κράτους.

Το θέμα μας δεν είναι αυτό αλλά η όλη του συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα η μετατροπή του υπηρεσιακού πολυτελέστατου αυτοκινήτου μάρκας BMW και που φυσικά αναδεικνύει ο τοπικός τύπος εμφανίζοντας φωτογραφικό υλικό της χρήσης ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου το οποίο στην ουσία ο δήμαρχος της πόλης έχει μετατρέψει, σύμφωνα πάντοτε με ντοκουμέντα από τον τοπικό τύπο σε ΙΧΕ.

Το θέμα μας είναι ότι ο δήμαρχος της πόλης στερείται «κιμπαριλίκι», (αρχοντιά στους τρόπους του, γαλαντόμος, ευγενής, με καλούς τρόπους, πολύ καθώς πρέπει, αξιοπρεπής, που κάνει τα οφειλόμενα ακόμα κι όταν του είναι δύσκολο, εντάξει στις υποσχέσεις και υποχρεώσεις του).

Με λίγα λόγια όταν οι δημότες της Ξάνθης – οι υπήκοοι – ο λαός του- τα φέρνουν πολύ δύσκολα πέρα και πολλοί από αυτούς δεν έχουν να βάλλουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους για να πάνε στην δουλειά τους ή το παιδάκι τους στο νοσοκομείο και στον αντίποδα ο πρώτος δημότης αυτής της πόλης να χρησιμοποιεί το πολυτελές υπηρεσιακό όχημα σαν ΙΧΕ όλες τις ώρες του 24ώρου και οι δημότες να του πληρώνουν τις βενζίνες και την πανάκριβη συντήρηση του εκτιμούμε ότι  είναι κάπως παράταιρο