ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ;

Δυστυχώς αν οι αρμόδιοι της Περιφέρειας δεν κάνουν κάτι με τις πύλες εισόδου Νυμφαία και Άγιο Κωνσταντίνο που για να περάσει τουρίστας και να σταθεί στις παραλίες της Ξάνθης, πρέπει να έχει το Θεό «μπάρμπα».

Η μεσοβέζικες και οι λύσεις της πολιτικής αρπαχτής στους σταθμούς εισόδου της Βόρειας ΑΜΘ προκαλούν ουρές αυτοκινήτων για αυτούς που θέλουν να επισκεφθούν την Ξάνθη και είναι από την Βουλγαρία και την Ρουμανία λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων και φυσικά λόγω μη επαρκούς επάνδρωσης των σημείων ελέγχων στην Νυμφαία και της παντελούς έλλειψης στον Άγιο Κωνσταντίνο της Ξάνθης.

Η δικαιολογία που προβάλλει η τοπική πολιτική ηγεσία ότι δεν υπάρχει το θεσμικό πλαίσιο για την πρόσληψη επιστημόνων που θα στελεχώσουν τους υγειονομικούς σταθμούς στην Νυμφαία και τον Άγιο Κωνσταντίνο φαντάζει αστεία.

Ένα σκασμό ειδικούς συμβούλους προσλαμβάνει ο περιφερειάρχης και οι ενδιαφερόμενοι δήμαρχοι, άραγε δεν θα μπορούσαν να τοποθετήσουν ένα ειδικό σύμβουλο επιστήμονα για να κάνει την δουλειά που πρέπει;

Κατακαημένη Ξάνθη τι σου ’μελε να πάθεις.