ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Και τον Τάσο Θεοδωρίδη διπλάρωσε;

Τι γίνεται τελικά;

Διαβάζουμε στον ΜΑΧΗΤΗ ότι ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης τα έλεγε αρκετή ώρα μέσα στο ιδιόκτητο τζιπ του δήμου Ξάνθης, με τον δημοτικό σύμβουλο του Χ. Δημαρχόπουλο, Τάσο Θεοδωρίδη, ο οποίος σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα, αρνήθηκε την θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας που του πρότεινε,  αν παρατήσει τον Δημαρχόπουλο και πάει μαζί του, εκτός αν η πρόταση μεταπήδησης, έκρυβε και μία μικρή σκιά, λόγω της γνωστής ατασθαλίας στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μ. Τσέπελης την προσπάθεια για το ξεπάστρεμα της παράταξης Δημαρχόπουλου αλλά, υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις σε αυτούς που απευθύνεται λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης.

Γιατί έτσι όπως ευκολά κάνει πολιτικές φιλίες ο Μ. Τσέπελης, έτσι εύκολα και τις διαλύσει.

Άλλωστε «φοριέται» πολύ τώρα τελευταία αυτό στα μέλη της ομάδας που διοικεί την Ξάνθη και όπου  όπως μαθαίνουμε, απευθύνθηκε και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους του Δημαρχόπουλου, μάλιστα κάποιοι ανεβάζουν τον αριθμό στους εφτά υποψηφίους για να πηδήξουν στο άρμα του δημάρχου έναντι αμοιβής, δηλαδή πόστου, αλλά όπως δείχνει το πράγμα, εκτός από τους γνωστούς «γυρολόγους» οι άλλοι μένουν πιστοί στην παράταξη.

Βέβαια δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στην φωτιά για κανέναν, γιατί την δόξα πολλοί ε μίσησαν αλλά, το χρήμα ουδείς.