ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ – ΓΙΑ ΑΥΤΟ «ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ» ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;

Χ. Δημαρχόπουλος: Θα κόβεται τις κορδέλες των δικών μας έργων χωρίς ευθιξία και σεβασμό στους Ξανθιώτες

Επισκέφθηκα σήμερα το νέο, εδώ και δυο χρόνια, κυνοκομείο του Δήμου μας, με αφορμή την επιστολή καταγγελία, περισσοτέρων των 200 συμπολιτών μου.

Δικό μας έργο κι αυτό, της δικής μας Δημοτικής Περιόδου, με το οποίο κερδίσαμε για τους Ξανθιώτες ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα, επιλύοντας με τη κατασκευή του, ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Είμασταν  προσηλωμένοι στο στόχο μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και μετά από χρονοβόρες διαδικασίες, μελέτες, άδειες, με ιδίους πόρους, και πάνω από όλα με θέληση και με συνέπεια, επενδύσαμε σε ένα οργανωμένο σύστημα περίθαλψης των τετράποδων, με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα.

Σήμερα… δύο χρόνια μετά, το Δημοτικό Κυνοκομείο παραμένει κλειστό, τα αδέσποτα εξαφανίζονται δια μαγείας, και οι συμπολίτες μας αναγκάζονται να καταγγείλουν στην δικαιοσύνη την σημερινή δημοτική αρχή.

Απέτυχαν και στα έτοιμα…

Φυσικά, η νέα δημοτική αρχή  δεν έχει απολύτως καμία συμμετοχή ούτε στο σχεδιασμό των έργων μας, ούτε στην διεκδίκηση των πόρων, ούτε στη δημοπράτησή τους, ούτε στην κατασκευή τους.

Απλά κάποτε, θα κόψει τις κορδέλες, χωρίς ίχνος ευθιξίας και σεβασμού προς τους Ξανθιώτες κι αυτό θα επιβεβαιώνεται από τα Δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις τους, στα φιλικά τους μέσα…