Άρχισε το «γλείψιμο» από τον δήμο Ξάνθης στον «ξεχασμένο» Μπάμπη Χατζημεστή

Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΧΕ «ΓΡΑΜΜΕΝΟ» ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ, ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Ξάνθης  είχε «γραμμένο» τον Ορφέα και φυσικά τον ίδιο τον Μπάμπη Χατζημεστή, στα παλαιότερα των υποδημάτων του, σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά για τον Ορφέα αφού με θέληση, πείσμα και πολύ δουλειά, ανέβηκε στα σαλόνια της Γ ΄Εθνικής. Ένας τίτλος και ένα ακόμη πετυχημένο σκαλί στην δύσκολη πορεία του «ευ αγωνίζεσθε».

Λογικό λοιπόν ο δήμος Ξάνθης να μην χάσει την ευκαιρία και στην προσπάθεια του να αυξήσει την εκλογική του πελατεία, κάνει επίθεση φιλίας στον Μπάμπη Χατζημεστή.

Διαβάστε λοιπόν τι λέει ο Μ. Τσέπελης για τον Μπάμπη Χατζημεστή και ψάξτε να βρείτε κάπου στο διαδίκτυο της δηλώσεις του που λέει ότι «μέχρι σήμερα ο δήμος Ξάνθης μας έδωσε μόνο 4 σακιά λίπασμα».

Ο καθένας τελικά μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του κυρίως όμως να διακρίνει τους καιροσκόπους πολιτικάντηδες που αποφασίζουν για το μέλλων των παιδιών μας.

Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για την πανηγυρική κατάκτηση της 1ης θέσης,  στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης θα τη συνοδεύουν και στα τέσσερα εναπομείναντα  παιχνίδια μπαράζ,  που θα ακολουθήσουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με το υψηλό ηθικό που διαθέτουν παίχτες και διοίκηση,  θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να χειροκροτήσουμε τον Ορφέα Ξάνθης στη superleague2, προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φιλάθλους μας.

Συγχαίρουμε προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή, για την εργώδη προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια και διαβεβαιώνουμε, κατά τον  πλέον απόλυτο τρόπο, ότι ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα,  όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς.

Εύγε !