Τελικά σε ποιόν τομέα πέτυχε ο δήμαρχος;

ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ;

Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με το τι ακριβώς κάνει εδώ και δύο χρόνια ο Τσέπελης και η παρέα του στο τιμόνι του δήμου.

Πώς περνάει την μέρα της αυτή η δημοτική αρχή και σε ποιόν ακριβώς τομέα κάνει παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών όταν όλα έχουν λιμνάσει και ευδοκιμούν μόνο οι απευθείας αναθέσεις σε φίλους και κολλητούς.

Είμαστε περίεργοι να διαβάσουμε ποια ακριβώς απάντηση, γαρνιρισμένη με φιλολογικές περικοκλάδες, θα δώσει ο δήμαρχος και η παρέα του στους φιλόζωους που καταγγέλλουν την ανύπαρκτη πολιτική του.

Διαβάστε τι ακριβώς λένε οι φιλόζωοι στην ανακοίνωσή τους

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!

Ο δήμος Ξάνθης μαζεύει  τα λατρεμένα σκυλιά της αγοράς άνευ λόγου και αιτίας, πολύ ήσυχα σκυλιά και πολύ αγαπητά, μας τηλεφωνούν από το πρωί καταστηματάρχες και φιλόζωοι, όλη μέρα σήμερα γίνεται χαμός  για να επιστρέψουν πίσω , εννοείται ότι η περισυλλογή είναι παράνομη, εννοείται ότι οι επιτροπές που γίνονταν κάθε μήνα σταμάτησαν εδώ κι ένα χρόνο, εννοείται ότι  το νέο κυνοκομείο  δεν λειτουργεί   κ το παλιό κυνοκομείο είναι φουλ από άρρωστα κ από σκυλιά που παρανόμως περισυλλέγοντα( και αγνοείται η τύχη τους) γιατί  τηλεφωνούν συνέχεια κάποιοι  με το γνωστό, μαζέψτε τα δεν τα θέλουμε, ο φαύλος κύκλος δεν θα τελειώσει και αυτό το ρεζίλι με τις παράνομες περισυλλογές θα πρέπει να πάρει ένα τέλος .

Μη μας τηλεφωνείτε εμάς, τα παράπονα σας στον δήμο που προφανώς δεν πήρε χαμπάρι ότι ένας στους δύο Ξανθιωτες είναι φιλόζωοι.

(Εξαιρούνται από το γκάλοπ αυτοί που αγαπάνε μόνο τον εαυτό τους.)