Αυτούσια η ανάρτηση του πολιτευτεί του ΚΙΝΑΛ Α. Αντωνιάδη για τις “διαροές” αναφορικά με το κλειστό Α. Μπαλτατζής.

Ο χρήστης Anestis Antoniadis βρίσκεται στην τοποθεσία Κλειστο Γηπεδο Μπαλτατζη.

4 λ. Ξάνθη 
Δήμος “ΟΝΕΙΔΟΣ” Ξάνθης!
Από την διαρροή του Δήμου Ξάνθης, για την απάντηση σε ανακοίνωση του συνδυασμού «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» για το χάλι του κλειστού του «Φιλίππου Αμοιρίδης», διαβάζουμε το παρακάτω:
«Διότι, προτιμά να εκθέσει τους ανθρώπους του «Αρίωνα» -που ειρήσθω εν παρόδω κάποιοι από αυτούς ήταν και οι υπεύθυνοι της προεκλογικής του εκστρατείας- δημιουργώντας, αρχικά σε αυτούς, ένα βαθύ ρήγμα αξιοπιστίας, αλλά κυρίως να προκαλέσει μια πολύ σημαντική επιβάρυνση στα παιδιά του Αρίωνα που πολύ πιθανόν -ύστερα και από αυτήν την «αποκάλυψη»- να χρειαστεί να μεταφερθούν σε άλλες αθλητικές δομές, αν αυτό αποφασιστεί , για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, ώστε να μην επηρεαστεί η προετοιμασία και οι δράσεις τους…»
Πόσο εξοργιστικό;! Ποσό ποταπό και πραγματικά ποσό «διαρροή» από βόθρο! Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.
Στο ότι η διαρροή του Δήμου είναι άρθρο συγκεκριμένου δημοσιογράφου, από συγκεκριμένο site, που έχει πάρει αναθέσεις ουκ ολίγον χιλιάδων ευρώ. Η θα έχεις την παρρησία να γράψεις άρθρο ή να έχει την παρρησία ο Δήμος ή η Διοικητική Ομάδα να απαντήσει, άλλο τραγελαφικό αυτό, αλλά σε άλλη ανάρτηση, για αυτό το θέμα.
Στο ότι, επειδή ένας άνθρωπος του Αρίωνα τόλμησε να είναι υπεύθυνος στον προεκλογικό αγώνα άλλου συνδυασμού και δεν ήταν μαζι μας, αρά δεν έχει το δικαίωμα να μας ασκούν κριτική. Ποσό χαιρέκακη και εκδικητική αναφορά. Πόσο φασιστική!
Αλλά το τραγικό είναι το εξής: «σημαντική επιβάρυνση στα παιδιά του Αρίωνα που πολύ πιθανόν -ύστερα και από αυτήν την «αποκάλυψη»- να χρειαστεί να μεταφερθούν σε άλλες αθλητικές δομές, αν αυτό αποφασιστεί , για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, ώστε να μην επηρεαστεί η προετοιμασία και οι δράσεις τους»
Εδώ μιλάμε για αλητεία. Τι μας λέει δηλαδή η «διαρροή», ότι εάν δεν γινόταν η «αποκάλυψη» δεν θα κάναμε τίποτα για το γήπεδο, θα συνέχιζε να είναι ένα «ΓΕΦΥΡΙ της ΑΡΤΑΣ», αρά θα συνέχιζαν τα παιδιά του Αρίωνα, που μην ξεχνάμε είναι τα παιδιά των δημοτών αυτού του «τιμημένου» δήμου και τόπου, θα συνέχιζαν να προπονούνται κανονικότατα. Αλλά τώρα που τολμήσαν που μας ασκήσαν κριτική, στην ουσία λεμέ θα τιμωρήσουμε το σωματείο και τα παιδιά και θα τα ξεσπιτώσουμε. Αλλιώς θα αφήναμε μέσα στην υγρασία και στους πεσμένους σοβάδες να κάναν προπονήσεις. Κανονικότατα!
Καλά για το καταθέσαμε μελέτη και φταίνε οι προηγούμενοι και τα τοιούτα, δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω γιατί και θα σας κουράσω και άλλο και δεν θέλω και γιατί λόγω της ενασχόλησης μου με το Πολιτιστικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, ξέρω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην διαχείριση των γηπέδων και τις εκκλήσεις έχουν γίνει την τελευταία σχεδόν 8ετια.
Ο Δήμος Ξάνθης, το μόνο που έχει να κάνει είναι να ζητήσει ταπεινά συγνώμη για την «ΔΙΑΡΡΟΗ» και μέχρι το Σεπτέμβριο να έχει φροντίσει να έχει ανακατασκευάσει το γήπεδο.
Αυτά προς το παρόν. ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ και ΤΣΙΠΑ! Λίγο!