Self test και test κορονωϊού στο σπίτι: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

 

Η εποχή στην οποία ζούμε προστάζει να είμαστε ασφαλείς και να προσέχουμε τον εαυτό μας. Για να επιστρέψουμε λοιπόν στην κανονικότητα αξίζει να επανέλθουμε με συχνά τεστ και απόλυτη προσοχή.

 

Μια πολύ καλή και ασφαλής λύση αποτελεί το τεστ κορωνοϊού στο σπίτι. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί μεγάλη προσοχή και συνέπεια στην πράξη. Αν είσαι άτομο με κινητικά ή άλλα προβλήματα ή για κάποιο λόγο δεν μπορείς να μετακινηθείς από το σπίτι σου, τότε υπάρχει πλέον δυνατότητα να κάνεις τη λήψη δείγματος από το χώρο σου.

Η Biotrans, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και με απόλυτη ασφάλεια στη μεταφορά βιολογικού υλικού, προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις τεστ στο σπίτι σου με την υπηρεσία BIOKIT. Η συγκεκριμένη διαδικασία περιλαμβάνει συγκεκριμένα βήματα με κυριότερο την γρήγορη αλλά και αξιόπιστη πραγματοποίηση μοριακών εξετάσεων, χωρίς να μετακινηθείς από το χώρο σου, μέσω της αυτοληψίας και της άμεσης μεταφοράς του δείγματος του τεστ υπό ασφαλείς και πιστοποιημένες συνθήκες, στο εκάστοτε εργαστήριο.

Αν από την άλλη πλευρά έχεις ανάγκη για ένα τεστ με γρήγορα αποτελέσματα, τότε μπορείς να επιλέξεις το serlf test ή αλλιώς αυτοληψία, και να το κάνεις γρήγορα και εύκολα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σου, όταν το προστάζουν οι συνθήκες για λόγους προστασίας και ασφάλειας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς το ανάλογο kit και να ακολουθήσεις με προσοχή τις οδηγίες. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις ένα ασφαλές αποτέλεσμα σε 15 λεπτά.

Πέρα από τις εξετάσεις που αφορούν στον Covid 19, μπορείς επίσης να έχεις τη δυνατότητα πραγματοποίησης τεστ εποχικής γρίπης στο σπίτι, μέσα από τη διαδικασία που περιγράψαμε παραπάνω.

 

Αν θέλεις να λάβεις περεταίρω πληροφορίες για όλες τις κατηγορίες μοριακών εξετάσεων αλλά και για την ασφαλή μεταφορά βιολογικού υλικού, επισκέψου την ηλεκτρονική σελίδα ΒΙΟΚΙΤ και έκφρασε τις απορίες σου στους ειδικούς του είδους!