Πέντε τόνοι τσίπουρο σε αποθήκη χωρίς «χαρτιά» –

 Δεν ήταν σουρωμένοι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, αλλά τους ξέφυγε η δαπάνη των 25.000 ευρώ που έδωσε ο δήμος Ξάνθης για να μάθει ένα  σάϊτ στους Ρωμά τι εστί κορωνοιός

Σε σαφάρι που έκαναν στην Θράκη οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έβγαλαν «μαργαριτάρια» όπως: Σε βιομηχανία δεν κόπηκαν τιμολόγια αξίας 2,5 εκ. ευρώ καθώς και εικονικές συναλλαγές ύψους 1.900.000 ευρώ. Μια χαρά τα κατάφερναν αλλά ο ΣΔΟΕ δεν αστειεύεται (όταν θέλει).

Τώρα τι Σωματείο είναι αυτό που έκανε εικονικές συναλλαγές ύψους 500.000 ευρώ, ο ΣΔΟΕ δεν δίνει περισσότερα στοιχεία. Αξίζει μόνο να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σωματείο, κατά τα άλλα μη κερδοσκοπικό, επιδοτήθηκε με 20.000 ευρώ, όπως για να μάθει στους Ρωμά τι εστί κορωνοιός κατά τα καθ’ ημάς.

Εμείς βέβαια σαν Ξάνθη, δώσαμε 25.000 ευρώ σε σάϊτ για να μάθει στους Ρωμά της Ξάνθης τι εστί κορωνοιός.

Σε αυτή την περίπτωση ο ΣΔΟΕ μάλλον πήγε για έλεγχο σε αποθήκη με 5 τόνους τσίπουρο και 2 τόνους κρασιά χωρίς ταυτότητα και έτσι αυτή η δαπάνη, δηλαδή των 25.000 ευρώ που δόθηκε από τον δήμο Ξάνθης σε σάϊτ κολλητού του δημάρχου και του Φανουράκη για να μάθουν οι Ρωμά της Ξάνθης τι είναι κωρονοιός, για να μην τον μπερδεύουν με την κορώνα, τους διέφυγε τους ΣΔΟΕτζίδες και δεν την πήραν χαμπάρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ δεν δοκίμασαν από το αποθηκευμένο τσίπουρο ενώ «μέθυσαν» τον ιδιοκτήτη με πρόστιμο για 28.000 ευρώ που αντιστοιχεί μόνο στους διαφυγόντες φόρους.

Φανταστείτε την «σούρα» του ιδιοκτήτη της αποθήκης όταν του ανακοινωθεί το πρόστιμο που αντιστοιχεί στον διαφυγόντα φόρο των 28.000 ευρώ αν ξεπεράσει το διπλό η «ταρίφα» πάει πάνω από 50.000 ευρώ.

Καλύτερα να λουστεί με τσίπουρο  και να… πιάσει τους δρόμους.