Από την Αθήνα έρχομαι και στην … κορφή υποσχέσεις

 

Γράφει στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με την σχετική φωτογραφία

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ;

Βρε μανία από τους έμπιστους του Χ. Μέτιου όπως ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Ν. Τσαλικίδης όπου καλή ώρα φωτογραφίζεται με έπαρση συντροφιά με τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής.

Διαβάζοντας κάποιος την ανάρτηση του θα νομίσει ότι το LIDER ήρθε στην Κομοτηνή  και η κάνουλα των χρηματοδοτήσεων άνοιξε.

Δυστυχώς αυτή είναι η παραγωγή έργου από τους αυτοδιοικητικούς της Περιφέρειας, λόγω έλλειψης πραγματικού έργου εννοείται.

Οι αυτοδιοικητικοί μας, πάνε στην Αθήνα με τα χρήματα των φορολογουμένων, περνάνε ζωή και κότα, ρίχνουν και μια φωτογραφία με κάποιον επίσημο από την Αθήνα και γυρίζουν πίσω στην Κομοτηνή γεμάτοι περηφάνεια ότι επιτέλεσαν το καθήκον τους κουβαλώντας μαζί τους και ένα τσουβάλι γεμάτο με … υποσχέσεις και λόγια του αέρα.

Καλά είναι όλα αυτά κύριε Τσαλικίδη αλλά την ουσία πότε θα την δουν οι επιχειρήσεις και η οικονομία της Περιφέρειας;

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

Σε πρόσφατη συνάντηση μου στην Αθήνα, με τον Γ. Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Μπαγινέτα Κων/νο  όπου συζητήσαμε για την θετική πορεία του προγράμματος LEADER Ροδόπης-Ξάνθης.

Αιτήθηκα πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 3.6 εκατ. ευρώ́ για την υλοποίηση 26 θετικά́ αξιολογημένων προτάσεων ιδιωτικού́ χαρακτήρα στο CLLD LEADER Ροδόπης – Ξάνθης που δεν μπόρεσαν να ενταχθούν λόγω έλλειψης ανάλογων πόρων.

Η εξέλιξη της επαφής μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη διαβεβαίωση του Γ. Γραμματέα για την άμεση εκκίνηση διαδικασιών με σκοπό́ την υπερδέσμευση της χρηματοδότησης.

Οι επιχειρήσεις του τόπου μας πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων.

Καμία διεκδίκηση δεν πάει χαμένη όταν γίνεται στοχευμένα.

Υ.Γ Είδαμε με την υπόθεση της Νυμφαίας το ενδοιαφέρων σας για τις επιχειρήσεις της ΑΜΘ κύριε Τσαλικίδη.