Άλλο ένα “χαστούκι” τρώει ο Νόμος Ξάνθης και ιδιαίτερα η παραλιακή ζώνη του δήμου ΑΒΔΗΡΩΝ.

Ενώ από χθες ανοίγουν τον τουρισμό σε ολόκληρη την Ελλάδα, αιφνιδιαστικά την ίδια στιγμή έκλεισαν την πύλη εισόδου της ΝΥΜΦΑΙΑΣ.

Με τα την περσινή “τιμωρία” που υπέστη η παραλιακή ζώνη μας ενώ την ίδια στιγμή ευνοούνταν οι άλλες περιοχές από τον Προμαχώνα τουριστικά.

Μετά την εγκατάλειψη, έναν ολόκληρο χρόνο, δίνουν χαριστική βολή  με την απόφαση να κλείσουν την ΝΥΜΦΑΙΑ. Μια δίοδο που τα τελευταία χρόνια εισέρχονταν χιλιάδες τουρίστες από τα βόρεια σύνορα μας σε συνδυασμό με την τουριστική δίοδο του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ της Ξάνθης που επίσης είναι κλειστή.

Καλώ το Δήμαρχο Αβδήρων να συγκαλέσει άμεσα ΕΚΤΑΚΤΟ δημοτικό Συμβούλιο  και να κληθούν οι βουλευτές  όλοι οι Δήμαρχοι, του Νόμου μας,  όλοι οι αρμόδιοι  Αντιπεριφερειάρχες και ο Περιφερειάρχης, για να αντιδράσουμε άμεσα και να εκδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας  για αυτή την άδικη,  ισοπεδωτική, καταστροφική και ατεκμηρίωτη απόφαση, που δυστυχώς θα φέρει φτώχεια, ανεργία, και οικονομική εξαθλίωση  στις ήδη κατεστραμμένες επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Δεν πάει άλλο.

Αθανάσιος Κριτσίνης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δήμου Αβδήρων