Αγώνας δρόμου για ένα … self test- Ξέμειναν τα φαρμακεία

ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι έγινε και πριν κλείσει η πλατφόρμα για τα self test της εκπαιδευτικής κοινότητας αυτά εξαντλήθηκαν και φυσικά τα ερωτήματα παραμένουν για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Υποθέτουμε ότι οι αρμόδιες εκπαιδευτικές διευθύνσεις του νομού Ξάνθης ανέφεραν στους προϊσταμένους τους τον αριθμό των μαθητών των νηπίων (δεν έχουν τον θεό τους) και των εκπαιδευτικών για τον αριθμό των self test που απαιτείται για να καλυφθούν οι ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού Ξάνθης.

Τώρα πόσο λογικό και κάτω από ποιες μετρήσεις που κατά την γνώμη των επιστημόνων που απλά εκτελούν τις πολιτικές εντολές, τα παιδιά  πρέπει να κάνουν δύο φορές την εβδομάδα self test για να πάνε στο σχολείο αύριο μέχρι την Δευτέρα, για να επαναληφθεί η διαδικασία την Τρίτη και πάει λέγοντας έως ότου κλείσουν τα σχολεία και απαλλάξουν από την βάσανο την υπουργό της παιδείας;

Αυτό ας το κρίνουν οι γονείς που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να πάρουν τα self test για να έχουν το δικαίωμα τα παιδιά τους να απολαύσουν το δημόσιο κατά τα άλλα αγαθό που λέγεται παιδεία.

Να πάμε στην ουσία. Στις 12 το μεσημέρι επικοινώνησε μητέρα νηπίου και μας ενημέρωσε ότι δεν βρίσκει το self test στα φαρμακεία της Ξάνθης και η νηπιαγωγός με το δίκιο της δεν θα δεχτεί το παιδί της σχολείο.

Σε αυτό το σημείο παύει να λειτουργεί η λογική του μέσου γονέα που θέλει να στείλει το παιδάκι του στο σχολείο γιατί προφανώς οι πολιτικάντηδες δεν πρόβλεψαν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα self test για όλα τα παιδάκια.

Επικοινωνήσαμε με την πρόεδρο των φαρμακοποιών της Ξάνθης κυρία Κάλφα η οποία μας είπε ότι τελείωσαν και η πλατφόρμα για να δηλώσουν οι γονείς θα κλείσει το απόγευμα.

Επικοινωνήσαμε και με άλλους φαρμακοποιούς της πόλης οι οποίοι επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν τα self test.

Όπως είναι λογικό η απάντηση στην ερώτηση και τι θα γίνει αύριο που οι γονείς δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν με τα self test; Τα παιδάκια θα πάνε στο σχολείο;

Πάλι τα παιδάκια θα πληρώσουν την πολιτική αναλγησία και τις αποφάσεις στο γόνατο;

Σαφώς και οι φαρμακοποιοί σήκωσαν τους ώμους δηλώνοντας άγνοια αφήνοντας την απάντηση μετέωρη σαν την εφαρμοζόμενη μετέωρη πολιτική προστασίας της δημόσιας υγείας.