Δεν αρκεί η στείρα αντιπολίτευση. Πρέπει να υπάρχουν και επιχειρήματα που συμβαδίζουν με το κοινό καλό

Με ανακοίνωση της η παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία εκφράζει την απορία της γιατί νέες εταιρείες κάνουν αιτήματα για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις περιοχές Ασκητές Μαρώνεια και Προσκυνητές, θυμίζοντας ότι με τον νόμο, ο νομός Ροδόπης καλύπτει κατά 88% του προβλεπόμενου ορίου εγκατάστασης εταιρειών παραγωγής ρεύματος με ήπιες μορφές.

Σαφώς και δεν γίνεται αντιληπτή η αναφορά της περιφερειακής παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και την εδώ και καιρό πολιτική αντίδραση της στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο χωριά Αρριανά.

Θα πρέπει ο κ. Κατσιμίγας να ξεκαθαρίσει θέλει ή δεν θέλει την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στην Περιφέρεια μέσω των ανεμογεννητριών.

Καλή είναι η αντιπολίτευση αλλά τα επιχειρήματα να συνάδουν με την κοινή λογική.

Τόσα χρόνια η ΑΜΘ είναι «στέρφα» από επενδύσεις.

Να συμφωνήσουμε μαζί του ότι είναι γιγάντειες αυτές οι επενδύσεις όμως κάπου πρέπει να μπούνε αν μάλιστα συνδυάζονται με ανταποδοτικά οφέλη είναι καλό να συζητιούνται και να βρίσκονται εκείνοι οι χώροι οι οποίοι δεν εμποδίζουν τις δραστηριότητες των κατοίκων.

Τώρα αν οι «προοδευτικοί» κόπτονται για τις δραστηριότητες των πετεινών του ουρανού τότε τι να πει κανείς σε μία περίοδο ένδειας επενδύσεων.

Δεν αρκεί η στείρα αντιπολίτευση κ. Κατσιμίγα. Από αυτήν ο λαός της Περιφέρειας χόρτασε, ουσιαστικές προτάσεις υπάρχουν;