ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Η ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ 2500 ΕΝΕΡΓΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το θέμα του αποκλεισμού της Σταυρούπολης έχει γίνει αντικείμενο απασχόλησης και της Ελληνικής Λύσης που το έθεσε ως ερώτημα στον αρμόδιο υπουργό και όπως είναι φυσικό η ηγεσία του υπουργείου απάντηση αόριστα όπως κάνει για όλες σχεδόν τις ξεχασμένες γωνιές της Ελλάδος που βρίσκονται εκτός των τειχών.
Το θέμα όμως είναι άλλο.
Δεν έχει καμμία απολύτως σημασία τι θα κάνει ο κάθε υπουργός, ο κάθε δήμαρχος και ο κάθε σύμβουλος της αντιπολίτευσης που για να λέμε του στραβού το δίκιο τα ελατήρια του ενδιαφέροντος τους είναι καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.
Άρα οι κάτοικοι της Σταυρούπολης έπρεπε να γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες που καθιερώθηκε η «δημοκρατία» στην χώρα μας ότι η περιοχή τους αποκτάει ενδιαφέρων μόνο κατά την προεκλογική περίοδο και μετά εγκαταλείπεται στην τύχη της.
Αυτό φαίνεται αν κάποιος δει πόσοι μόνιμοι κάτοικοι βαδίζουν στους έρημους δρόμους της πανέμορφης μεν, άδειας πόλης δε θα το καταλάβει.
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι εύκολο και κατανοητό.
Διότι αν υπήρχαν δουλειές και υποδομές,  δεν υπήρχε κανένας λόγος οι Σταυροπουλίτες να παρατήσουν τις ομορφιές τους και να βολοδέρνουν ανάμεσα στα τσιμέντα και την άσφαλτο της πόλης.
Άρα όποιος πολιτικός ανέβει στην Σταυρούπολη θα ανέβει μόνο και μόνο για να ψηφιστεί από τους λίγους αλλά σημαντικούς ψήφους και εδώ είναι το θέμα.
Μας έλεγε προχθές τοπικός σύμβουλος της περιοχής που στήριξε τον Μ. Τσέπελη ότι είναι αποκαρδιωμένος από την συμπεριφορά του και έχει διορία 6 μηνών για να κάνει κάτι για τον τόπο.
Προφανώς αυτό έφτασε στα αυτιά του Τσέπελη και φέρνει άρον άρον το θέμα της αγοράς των οικοπέδων για πάρκινγκ και παιδική χαρά για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.
Τι δείχνει αυτό;
Ότι ο Μ. Τσέπελης και κάθε Μ. Τσέπελης που βρίσκεται στην εξουσία υπολογίζει την δύναμη των 2500 σταυρών που παρεπιδημούν στην Σταυρούπολη.
Άρα οι κάτοικοι έχουν δύναμη στην παρούσα διοίκηση, όπως έχει το Δροσερό και τα Κιμμέρια που ψήφισαν μαζικά τον δήμαρχο.
Άρα να το όπλο τους για να πετύχουν πράγματα για τον τόπο τους.
2500 ψήφοι σκόρπιοι δεξιά και αριστερά σίγουρα δεν θα φέρουν την Άνοιξη στον τόπο τους.
Άν όμως οι 2500 πάνε μαζεμένοι σε οποιονδήποτε χτυπήσει την πολιτική τους πόρτα τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό και όχι η παιδική χαρά και το πάρκινγκ που είναι για «δούλεμα». τακτοποίηση γραμματίου κ.α.
Άρα αυτό είναι το μοναδικό τους όπλο για να μπορέσουν να τύχουν μιας καλλίτερης καθημερινότητας για τους ίδιους και τα παιδιά τους