Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Κενάν, στην Θράκη

Σαφώς και δεν είναι τυχαία η επίσκεψη στην Θράκη του Τούρκου Υφυπουργού εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμβ Κενάν μετά το φιάσκο της Τουρκίας από τον ΥΠΕΞ Ν. Δένδια όπου η αλήθειες ήρθαν και αντάμωσαν με τα ψέματα και την προπαγάνδα των Τούρκων μέσα στην Άγκυρα.

Στην πρώτη του «κίνηση» μετά την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου των Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Νίκου Δένδια, προχωρά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος στέλνει στη Θράκη τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στα πλαίσια της προπαγάνδας της αναφορικά με την Θρακική μουσουλμανική μειονότητα.

Δεν γνωρίζουμε με ποια αρμοδιότητα και τίνος την έγκριση έλαβε από το ΥΠΕΞ για αυτήν την επίσκεψη – προπαγάνδα στην Θράκη ο κ. Κενάν και ελπίζουμε να μην είναι και αυτήν την φορά ιδιωτική η επίσκεψη Τούρκου Αξιωματούχου στα ιερά χώματα της Θράκης.

Πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τουρκος υφυπουργός νωρίτερα σήμερα, επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη και ξεναγήθηκε στα συντρίμμια της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Κάποιος από το ΥΠΕΞ πρέπει να πει στους Τούρκους Αξιωματούχους ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Θράκη γιατί ο σκοπός τους είναι να υποδαυλίσουν μίση και να προκαλέσουν προβλήματα.

Όταν ένας νοικοκύρης (ΥΠΕΞ) επιτρέπει στα προβλήματα να τον επισκεφτούν τότε σίγουρα κάτι δεν κάνει καλά ο νοικοκύρης (ΥΠΕΞ).