ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ;

Όπως αντιλαμβάνεται ο μέσος αναγνώστης η Βόρειος Ελλάδα από τα Σκόπια και τον Έβρο και πάντοτε με τα Δελτία τύπου της Αστυνομίας, έχει μετατραπεί σε σταυροδρόμι κάθε λογής οργανωμένου εγκλήματος, θυμίζοντας Χώρα σουρωτήρι.

Ποτέ ο ζωτικός χώρος της Βορείου Ελλάδος δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς «σουρωτήρι” και εδώ πλέον είναι εμφανέστατο το λάθος των «μαλακών συνόρων» που ξεκίνησαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς το κακό που έγινε είναι τόσο μεγάλο και παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών η κατάσταση έχει ξεφύγει .

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος των πολλών εκτελέσεων στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη εν είδη ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στην λογική του ελέγχου της «αγοράς» των ναρκωτικών και του εμπορίου των όπλων.
Δυστυχώς το οργανωμένο έγκλημα που ήρθε με την έλευση των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, έχει πάρει διαστάσεις που δύσκολα μπορεί κανείς να ελέγξει.
Είναι γεγονός πώς οι κακοποιοί, ενδεδυμένοι των μανδύα του «πρόσφυγα», κινούνται ελεύθερα και ανεξέλεγκτα στην επικράτεια και μπορούν πολύ άνετα να κάνουν τα βαποράκια, τους μεσάζοντας ή απλά τους μεταφορείς. Είναι μία «υποστηρικτική» δύναμη στις κεφαλές του υποκόσμου .
Το οργανωμένο έγκλημα μοιάζει σαν την λερναία Ύδρα όπου όταν η αστυνομία κόβει ένα κεφάλι ξεφυτρώνει καινούριο.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

Σαφέστατα και υπάρχουν.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ένας υπουργός των «φρου φρου και των αρωμάτων», πιστός στις εντολές του Πρωθυπουργού, απασχολεί το μεγαλύτερο αριθμό των αστυνομικών στην υπόθεση κορωνοιός παρά στην προστασία του πολίτη.
Η πολιτική ευθύνη είναι ξεκάθαρα συνολικά της κυβέρνησης διότι όταν «έσκασε» το θέμα του covit προσπάθησε να το διαχειριστεί πολιτικά, επιτρέποντας στους εγκληματίες και τα κυκλώματα να οργανωθούν.
Τα ναρκωτικά και τα όπλα, δυστυχώς, μπήκαν πλέον στην καθημερινότητα του πολίτη.