Για καθηγητές Πανεπιστημίου προορίζουν τους Δροσερίτες;

Ειλικρινά με μπέρδεψε συνάδελφος με άρθρο του στο μέσον ενημέρωσης του όπου καυτηριάζει τον Δημαρχόπουλο ο οποίος κατηγορούσε τον Μ. Φανουράκη ότι έδωσε 400 απευθείας αναθέσεις ενώ ήταν 200.

Σίγουρα δεν θα μπούμε στην διαδικασία να καταγράψουμε πόσες απευθείας αναθέσει έδωσε ο Φανουράκης ή ο Δήμαρχος ή το Κέντρο πολιτισμού.

Ο υπέρογκος αριθμός των απευθείας αναθέσεων και με μεγάλα ποσά δίνονται από την παρούσα διοίκηση και που όπως λένε πληροφορίες άλλες 24.00 ευρώ δίνονται σε φιλικό μέσο ενημέρωσης της δημοτικής αρχής για να εκπαιδεύσει τους Δροσερίτες στα του Κωρονοιού.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο ποσό δόθηκε και σε άλλο μέσο ενημέρωσης της Ξάνθης επίσης φιλικό προς την διοίκηση του δήμου Ξάνθης, πριν από λίγο καιρό για να … εκπαιδεύσει τους Δροσερίτες στα του Δροσερού.

Με λίγα λόγια 24.000 πριν από λίγο καιρό. 24.000 όπως μαθαίνουμε σήμερα, σύνολο 48.000 ευρώ για να ενημερωθούν οι κάτοικοι του Δρσερού.

Με 48.000 ευρώ μέχρι και καθηγητές πανεπιστημίου ιατρικής γίνονται και όχι απλά επιδημιολόγοι.

Άρα με λίγα λόγια για να απαντήσουμε  και στο δημοσίευμα του συναδέλφου, χωρίς να έχουμε καμία απολύτως διάθεση να γίνουμε συνήγοροι του Δημαρχόπουλου,  σημασία δεν έχει που και πόσα δίνει ο Μ. Φανουράκης και ο κάθε Μ. Φανουράκης.

Σημασία έχει να πιάνουν τόπο και να επιστρέφουν με κάποιο τρόπο στην κοινωνία.

Όσο για την περίπτωση του Δροσερού με 48.000 ευρώ μάλλον αυτά τα χρήματα των Ξανθιωτών δεν βλέπω να επιστρέφουν στην κοινωνία.