«Απάντηση Χριστόδουλου Τοψίδη στις δηλώσεις του κ. Κουρτίδη»

 

Άμεση ήταν η απάντηση του Χ. Τοψίδη στις δηλώσεις Κ. Κουρτίδη εκπροσώπου της Περιφέρειας στην ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΕ: Κύριε Κουρτίδη βαφτίζετε «πολιτικό θέμα» και «θέμα σύγκρουσης συμφερόντων» την αποτυχία της διοίκησης των ανθρώπων που επέλεξε ο Περιφερειάρχης και οδήγησαν την εταιρεία ΔΕΣΜ-ΟΣ σε λειτουργικό τέλμα. 

Τις πταίει κύριε Κουρτίδη; Η πολιτική σας άποψη για την κατάσταση στην εταιρεία ΔΕΣΜ -ΟΣ, όπως σήμερα διατυπώθηκε, θα ήταν απολύτως σεβαστή αν δεν επιχειρούσατε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη μέσω μιας λογικής πλάνης με την ευθεία επίθεση στο πρόσωπό μου.

Βαφτίζετε «πολιτικό θέμα» και «θέμα σύγκρουσης συμφερόντων» την αποτυχία της διοίκησης των ανθρώπων που επέλεξε ο Περιφερειάρχης και οδήγησαν την εταιρεία ΔΕΣΜ-ΟΣ σε λειτουργικό τέλμα. Ομολογείτε απροκάλυπτα την πρόθεσή σας να «ελέγξετε» τα χρήματα που δίνει η περιφέρεια στους πολίτες μέσω των προγραμμάτων που διαχειρίζεται η ΔΕΣΜ-ΟΣ. Χαρακτηρίζετε «αντιπολιτευτική τακτική» τις πολύμηνες προσπάθειες 6 Επιμελητηρίων να διασώσουμε την αναπτυξιακή εταιρεία ΔΕΣΜ-ΟΣ από τον όλεθρο. Απαξιώνετε ανερυθρίαστα τον θεσμικό ρόλο των Επιμελητηρίων και την προσωπικότητα των εκλεγμένων από χιλιάδες μέλη Προέδρων τους. Αυτή είναι η καλή πρόθεση με την οποία ξεκινάτε το έργο σας, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας στην Γενική Συνέλευση της ΔΕΣΜ-ΟΣ;

Άραγε κύριε Κουρτίδη πιστεύετε ακόμη ότι το πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα θα πείσει τις 24650 επιχειρήσεις που αφήσατε απλήρωτες ότι η ευθύνη είναι του Τοψίδη;

Η απάντησή μου στη πολιτική σπέκουλα που επιχειρείτε συνοψίζετε σε δυο φράσεις. Η πολιτική ανευθυνότητα έχει σοβαρές συνέπειες, όχι μόνο για την πορεία του ίδιου του πολιτικού αλλά και για τη κοινωνία που ο πολιτικός έχει ταχθεί να υπηρετεί. Έστω και καθυστερημένα σταματήστε να εργαλειοποιείτε πολιτικά την αγωνία των επαγγελματιών.

 

Χριστόδουλος Τοψίδης