«Πνίγηκαν» οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Μ. Τσέπελη στα νερά του νέου κολυμβητηρίου

ΧΡΩΣΤΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 0,50 ΕΥΡΩ

Η Δημοτική Παράταξη Ξάνθη για Όλους με ένα βίντεο στο youtube παραθέτει όλες τις προεκλογικές δηλώσεις του σημερινού δημάρχου της Ξάνθης για την επαναλειτουργία του Κλειστού κολυμβητηρίου αλλά και του νέου ανοιχτού, που θα ήταν έτοιμο στο τέλος του 2020 καθώς και την ανάληψη της οικονομικής υποχρέωσης, από την πλευρά του δήμου, να αναλάβει το κόστος για την μεταφορά των μαθητών σε όμορους νομούς που διαθέτουν κολυμβητήριο.

Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα υπενθυμίζεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο στο βίντεο που κοινοποίησε η παράταξη της αντιπολίτευσης.

Αναφέρεται κατά την προεκλογική περίοδο στο κλειστό και «ανοιχτό» κολυμβητήριο τόσες φορές ο Μ. Τσέπελης, που πιθανών να πίστεψε και ο ίδιος ότι το κλειστό και το ανοιχτό κολυμβητήριο λειτουργούν κιόλας.

Πρώτη φορά για τα δεδομένα της Ξάνθης ένας πολιτικός είπε το ίδιο ψέμα προεκλογικά τόσες φορές και δεν το τήρησε.

Ένας πολιτικός που επένδυσε στην ανάγκη των Ξανθιωτών για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου και εξελέγη.

Ο Μ. Τσέπελης μπορεί να εξελέγη, όμως η ψεύτικη υπόσχεση έμεινε σαν ένα σκοτεινό πέπλο που σκεπάζει την πολιτική πορεία ενός αρχηγού που έχει χάσει την αξιοπιστία του στα μάτια των ψηφοφόρων.

Είναι απορίας άξιο πώς μπορεί και πορεύεται ένας αρχηγός όταν έχει πει το ίδιο ψέμα τόσες φορές και ενώ είναι φως φανάρι ότι το πολιτικό του κόστος από τα ψέματα και την απραξία του σχεδόν σε όλες τις εκφάνσεις της διοίκησης του εδώ και 2 χρόνια, να παραμένει αρχηγός και θα βγει και θα ξαναζητήσει την ψήφο του Ξανθιώτικου Λαού.

Αλήθεια που στηρίζεται – αν όχι στην ψήφο του Ξανθιώτικου Λαού  και συνεχίζει την πορεία του – δηλώνοντας ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την διοίκηση του δήμου από την στιγμή που η Ξάνθη στις πρόχειρες «δημοσκοπήσεις» που γίνονται μεταξύ των Ξανθιωτών στις συζητήσεις τους, τον δείχνουν στον «πάτο» των προτιμήσεων τους;

Με ποιο πολιτικό επιχείρημα και όπλο θα είναι και πάλι υποψήφιος όπως μας λένε οι στενοί του συνεργάτες;

Που βασίζεται;

Μήπως πάλι στο DEP και τον ψευτομουφτή;

Αλλά πάλι δεν βγαίνουν τα «κουκιά».

Το πιθανότερο είναι να μεταφέρει ψηφοφόρους από όλους τους οικισμούς των ΡΩΜΑ από όλη την επικράτεια της Χώρας, προσφιλής του τακτική όπως και τις προηγούμενες εκλογές.

Αυτό θα κοστίσει.

Ποιος άραγε θα πληρώσει αυτό το δυσβάστακτο κόστος της μεταφοράς των ΡΩΜΑ από ολόκληρη την επικράτεια για να τον ψηφίσουν;

Μάλλον δεν θέλει ρώτημα.

Τόσες απευθείας αναθέσεις, δεν θα «έμεινε» και κάτι;