ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό! Εξώδικο στον πρώην Υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη αλλά και τα ΜΜΕ για τα όσα είπε ο Βουλευτής Ροδόπης σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο και στο militaire.gr έστειλε η περιβόητη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης! Πρόκειται για την ίδια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων που συνεχάρη τον…Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη για την συνεργασία που έχουν και την παρουσία του (σ.σ. Μαζί με τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, τον Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ κλπ) σε εκδήλωση Τουρκόφρονων στη Ξάνθη που κατήγγειλε ακόμη και ο Παπαχρόνης την περίοδο εκείνη.

Αναλυτικότερα:

Εξώδικο στον Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο και στο militaire.gr επιδόθηκε χθες μέσω δικαστικού επιμελητή από την αποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτ. Θράκης».

Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι η εν λόγω Ομοσπονδία επέλεξε να στείλει εξώδικο και σε ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις του βουλευτή και πρώην Υπουργού Ροδόπης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ενόχληση της αλλά και τις προθέσεις της ίσως να τρομοκρατήσει και να φιμώσει τον Τύπο.

Κανείς δεν αντιλαμβάνεται άλλωστε τον λόγο για τον οποίον οι δημοσιογράφοι που παίρνουν συνεντεύξεις και μεταφέρουν δηλώσεις, που κάνουν δηλαδή απλά τη δουλειά τους, θα πρέπει να είναι υπόλογοι για τα όσα δηλώνει ο κάθε πολιτικός.

Στο εξώδικο δεν αναγράφεται ούτε καν το ονοματεπώνυμο κάποιου νόμιμου εκπροσώπου ενώ από νομικής άποψης, θα πρέπει να πούμε ότι το αδίκημα της δυσφήμησης δεν υφίσταται για Οργανώσεις, Συλλόγους κλπ παρά μόνο για φυσικά πρόσωπα.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, μίλησε για τη Θράκη και την προσπάθεια υποκινούμενων από το τουρκικό καθεστώτος “οργανώσεων” να εμφανίσουν τη μουσουλμανική μειονότητα ως καταπιεζόμενη. Αναλύει την τουρκική στάση και τις επιδιώξεις της Άγκυρας σε Αιγαίο και Κύπρο. Το πιο σημαντικό όμως είναι η αισιοδοξία που μεταδίδει στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης του για όσα η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να κάν