Η αλήθεια είναι πικρή και σκληρή κυρία Έλενα Ροφαέλα διοικήτρια του νοσοκομείου της Ξάνθης

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, τοπική ενημέρωση έτσι και αλλιώς δεν έχουμε στον τόπο μας, τα κρούσματα στην Ξάνθη άγγιξαν τα 22 και τα λύματα στην Ξάνθη, από βδομάδα σε βδομάδα δείχνουν αυξητική τάση, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι «υπεύθυνοι» επιστήμονες και η διοικήτρια του νοσοκομείου να μας πείσουν πώς όλα βαίνουν «καλώς», η πραγματικότητα είναι μία.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, αλλά μετά τα κορονοπάρτυ αυτά ήταν αναμενόμενα όσο και αν προσπάθησαν τα φιλικά μέσα ενημέρωσης του δημάρχου Μ. Τσέπελη να βγάλουν τρελούς όσους ανησυχούσαν για το κωρονοκαρναβάλι του Ηλία Ασκαρίδη.

Όπως και να έχει το πράγματα, η Ξάνθη «βάλετε» για μία ακόμη φορά από τον κωρονοιό και εδώ «κολλάει» η «γκρίνια» μας.

Δυστυχώς εδώ και ένα χρόνο γκρινιάζουμε πώς τα γεγονότα του Μαρτίου του 2020 έπρεπε να συνετίσουν την κυρία διοικήτρια και να οργανώσει τις ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Δυστυχώς όμως, αφέθηκε ένας πολύτιμος χρόνος να περάσει με φωτογραφίσεις και δωρεές από το DEP και το νοσοκομείο της Ξάνθης δεν οχυρώθηκε απέναντι στο τρίτο κύμα του κορωνοιού.

Θλιβερή διαπίστωση και του βουλευτού Μπαράν Μπουρχάν που πήγε να κάνει το εμβόλιο στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Δυστυχώς αγαπητέ βουλευτά όσο και αν προσπαθήσεις να κάνεις αβάντα στην κυρία διοικήτρια, η σκληρή πραγματικότητα είναι μία και την επεσήμανες και εσύ στην ανακοίνωση σου.

Δεν λειτουργούν οι ΜΕΘ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όλα τα άλλα είναι να’ χαμε να λέγαμε.