Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Μετά τον τεράστιο “ντόρο” που ξέσπασε στο διαδίκτυο και του συλλόγου των ξενοδόχων της Ξάνθης που καλούσαν τους φορείς να αντιταχθούν στον αποκλεισμό των παραλιών της Ξάνθης  από την καμπάνια προβολής της Ξάνθης ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού εξέδωσε ανακοίνωση που χαρακτηρίζει την είδηση του αποκλεισμού της Ξάνθης ανυπόστατη.

Την ώρα που όλοι οι επαγγελματίες και οι άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενοι με τον κλάδο του Τουρισμού αγωνιούν για το μέλλον και γίνεται μια από κοινού προσπάθεια για επανεκκίνηση, ανυπόστατες κατηγορίες εξαπολύονται εις βάρος της διοίκησης της ΠΑΜΘ.

Καμιά περιοχή δεν έχει αποκλειστεί από το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας!

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τους ξενοδόχους της Περιφέρειας με τους οποίους θα στήσουμε αναλυτικά όλο το πλάνο και αφορά ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ συμπεριλαμβανομένης και της Ξάνθης.

Μετά λύπης μας είδαμε ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα, που άρχισαν από χθες, την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν σε εξέλιξη το Περιφερειακό Συμβούλιο και υπήρχε η δυνατότητα να δοθούν απαντήσεις άμεσα.

Άξιον απορίας, γιατί δεν ερωτηθήκαμε ευθέως να λύσουμε τις όποιες απορίες. Προφανώς το ενδιαφέρον εστιάζεται στην προσέλκυση της προσοχής και για μια ακόμη φορά στην τακτική της “λάσπης στον ανεμιστήρα”.

Την ώρα που αρχίζουμε ένα νέο πρότζεκτ. Στην έναρξη μιας μεγάλης δράσης. Την ώρα που όλος ο κλάδος του τουρισμού δοκιμάζεται. Τα συμπεράσματα εύλογα.