Απαιτεί συγνώμη από τον αντιδήμαρχο Τ.Υ. Γιάννη Ζερενίδη  η Ε.Γ. της ΑΔΕΔΥ

Άμεση η αντίδραση της Ε.Γ. ΑΔΕΔΥ που απαιτεί από τον αντιδήμαρχο Τ.Υ. Γιάννη Ζερενίδη να ζητήσει άμεσα συγνώμη για αυτό που είπε εκνευρισμένος και σε μία έντονη λογομαχία με τον επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Π. Λύρατζη.

Άμεσα αντέδρασν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για τους δημοσίους υπαλλήλους ο Γιάννης Ζερενίδης σε μία προσπάθεια να μειώσει τον συνομιλητή του; Τους δημοσίους υπαλλήλους; Άγνωστο. Είναι γεγονός ότι ο συνήθως ήρεμος Γιάννης Ζερενίδης αντέδρασε πολύ άσχημα και ήταν εκνευρισμένος σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με επιστέγασμα την αναίτια επίθεση προς τον Π. Λύρατζη αφήνοντας παράλληλα μομφή προς τους δημοσίους υπαλλήλους.

Σε ανάρτηση του ο Χ. Ευστρατίου αναφέρει χαρακτηριστικά.

Απαράδεκτες οι τοποθετήσεις του Αντιδημάρχου Ξάνθης κ. Ιωάννη Ζερενίδη ο οποίος προκαλώντας κοινωνικό αυτοματισμό, και μιλώντας για Δημοσίους Υπαλλήλους που έχουν το μισθουλάκο τους σε λειτουργία τηλεργασίας και δε νοιάζονται για τον κόσμο του ιδιωτικού τομέα που βιάζεται να δει λύσεις…. Προσπαθεί να βάλει στο κάδρο τους συνάδελφους που ασχολούνται με τα κοινά.

Η Ε.Γ. ΑΔΕΔΥ απαιτεί άμεσα να ζητήσει συγγνώμη, να παραδεχτεί ότι η τοποθέτηση του ήταν άστοχη και να αποκαταστήσει το κύρος και την αξιοπρέπεια των Δημοσίων Υπαλλήλων που ασχολούνται με τα κοινά.

Άλλωστε η Κυβέρνηση που και ο ίδιος στηρίζει … έχει ονομάσει πολλούς από αυτούς ήρωες !!!