ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΤΟ: ΟΣΟ ΜΙΛΑΤΕ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ

Ατυχής προσπάθεια διαστρέβλωσης αλλά για την …ταμπακιέρα, κουβέντα.

 

Θα ήταν πραγματικά για γέλια, εάν δεν ήταν για κλάματα η έλλειψη κατανόησης της ελληνικής γλώσσας από την ΔΗΜΤΟ Ξάνθης και η αγωνιώδης προσπάθεια να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα. Μόνο αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς από το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για στοχοποίηση της νεολαίας. Ποιος; Το κυβερνών κόμμα! Αυτό που έβαλε την αστυνομία στα Πανεπιστήμια, αυτό που πετά εκτός δικαιώματος εκπαίδευσης τα παιδιά που δεν έχουν τους πόρους να μορφωθούν, υιοθετώντας τη βάση εισαγωγής, μόνο  όμως για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και όχι για το Ιδιωτικά κολλέγια, αυτό που στοιβάζει εν μέσω πανδημίας μαθητές και εκπαιδευτικούς στις αίθουσες, αυτό που μιλά για «απλυταριό» όταν οι νέοι διαμαρτύρονται για την ισοπέδωση της Παιδείας και την Αστυνομοκρατία. Και ο κατάλογος είναι μακρύς.

Όσο λοιπόν κι αν προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Και όσο κι αν προσπαθείτε να προφυλάξετε τον …Μακρυγιάννη, είναι ο ίδιος που περιγράφει την κατάσταση στην οποία φέρατε την χώρα.

«Εγίναμε θηρία που θέλουν κριγιάτα (κρέατα) ανθρωπινά να χορτάσουν. Και χωρίζουν τον κόσμον σε πατριώτες και αντιπατριώτες. Αυτοί γίναν οι σημαντικοί της Πατρίδος και οι άλλοι να χαθούν».

Αυτό βιώνουμε σήμερα κύριοι της ΔΗΜΤΟ με ένα κόμμα που προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες, κάτι άλλωστε που πολύ καλά γνωρίζει πώς να κάνει, όπως αποδεικνύει η ιστορία της Δεξιάς, στην Ελλάδα.

Δε θα μείνουμε όμως σε αυτά. Απλώς θα επισημάνουμε πως καλό θα είναι όσοι γράφουν τα Δελτία Τύπου, να κατανοούν πρώτα τι ακριβώς λένε αυτά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δε στοχοποίησε τους νέους, αλλά τη Δημοτική Αρχή.

Αυτό βέβαια θέλουν να καλύψουν και προσπαθούν να ρίξουν μελάνη. Αυτό όμως είναι κάτι που το κρίνουν οι δημότες.

Ωστόσο, αφού τόσο πολύ κόπτεστε για τη δύσκολη, πράγματι, κατάσταση που αντιμετωπίζει η πατρίδα και η περιοχή μας:

  • εξηγήστε για τη μετακίνηση γιατρών από την Θράκη στην Αττική και συγκεκριμένα από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Νοσοκομείο Ξάνθης
  • εξηγήστε για τη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ξάνθης η οποία εδώ και καιρό έχει κλείσει με αποτέλεσμα ο νομός να είναι ανοχύρωτος. Και μάλιστα την ίδια ώρα που Κικίλιας και Μητσοτάκης μας διαβεβαιώνουν πως ανοίγουν διαρκώς νέες ΜΕΘ.
  • εξηγήστε γιατί δεν προσλαμβάνετε γιατρούς έστω και την ύστατη ώρα παρά παρακαλάτε τους ιδιώτες.

Κύριοι τι κάνατε γι αυτά τα κρίσιμα για τη ζωή των δημοτών, θέματα, εσείς και ο βουλευτής σας;  Αλήθεια αυτός που βρίσκεται; Μάλλον για ψάρεμα μετά την άδεια Χαρδαλιά, αφού εθεάθη στα Άβδηρα! Εξηγήστε τι κάνατε ώστε να μην αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο το σύστημα υγείας, σε μια περιοχή που ήδη αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις με ένα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξουθενωμένο;

Αντιδράσατε τόσο στην μετακίνηση γιατρών όσο και στη μη λειτουργία της μονάδας ΜΕΘ;

Μην μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε, θα το κάνουμε εμείς για εσάς.

Δεν κάνατε απολύτως τίποτε, αφήνοντας έρμαιο το σύστημα υγείας και τους κατοίκους αυτής της περιοχής στο έλεος της πανδημίας και το σχέδιο είναι να μετατρέψετε το Νοσοκομείο μας σε ΚΥ. Αυτό που εμείς αποτρέψαμε το 2015 και το κάνουμε ξανά πολύ σύντομα.

 

Κλείνοντας θα περιμένουμε μιαν απάντηση στο ερώτημα που έθεσε ο εντατικολόγος, Χρήστος Δραγουμάνης, πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Θράκης: «Πριν επιτάξουν τις ζωές των συναδέλφων, δε θα έπρεπε να επιτάξουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Αθήνα;»

Εκτός κι αν για εσάς Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα.