ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Φίλες και φίλοι, μετά από πολλά χρόνια στον χώρο της ενημέρωσης, είτε συνεργαζόμενοι με άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είτε μέσα από την Ηλεκτρονική Εφημερίδα Xanthitimes.gr και το FREE PRESS μηνιαίο περιοδικό “Αγορά … ζω Ξάνθη”,  όπου από το Μάρτιο ο τίτλος προσαρμόζεται σε “Αγορά … ζω ΘΡΑΚΗ”, είχαμε την στήριξή σας και για αυτό σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας.

 

Σας ενημερώνουμε ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, μετά και από την προσθήκη στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα και του τυπογραφείου μας, αλλάζουν κάποια δεδομένα στην έντυπη παρουσία μας στον χώρο της ενημέρωσης ήτοι: Προστίθεται στην εκδοτική μας δραστηριότητα η εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα “Ηχώ της Θράκης” με νέα, ειδήσεις, σχόλια και θέματα από την Ξάνθη και την Θράκη.

 

Το FREE PRESS μηνιαίο περιοδικό με τίτλο “Αγορά … ζώ ΘΡΑΚΗ”, με την στήριξη του τυπογραφείου μας, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα προβάλλει και θα ενημερώνει τις επιχειρήσεις της Ξάνθης από 500 τεύχη σε 1000. Σε δεύτερη φάση, Θεού θέλοντας, κοντά στο καλοκαίρι, θα διανέμεται σε άλλα 1000 τεύχη στην Κομοτηνή και κοντά στα Χριστούγεννα θα διανέμεται σε 1000 ακόμη τεύχη στην Καβάλα, με σχεδιασμό μέσα στο 2022 να καλύψουμε και τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με το χαμηλό κόστος προβολής που ήδη εδώ και τρία χρόνια έχουμε υιοθετήσει, ο επαγγελματίας της Ξάνθης, θα προβάλλεται στην Καβάλα και στην Κομοτηνή χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

 

Ελπίζουμε με την θέληση του Θεού και την στήριξή σας, να καταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, να σας στηρίξουμε όπως το κάνουμε για τις επιχειρήσεις της Ξάνθης εδώ και τρία χρόνια.

 

Μέχρι σήμερα, πιστεύαμε και πιστεύουμε, ότι η ενημέρωση των πολιτών και η προβολή των επιχειρήσεων, δεν πρέπει να έχουν αυτοσκοπό το κέρδος, άσχετα αν η εκδοτική διαδικασία είναι πολυδάπανη και όσο η ενημέρωση βρίσκεται μακριά από τα κέντρα εξουσίας και στηρίζεται είτε από την αγορά, είτε από την ιδιωτική πρωτοβουλία, τότε πιστεύουμε ότι η ενημέρωση, βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

 

Με γνώμονα όλα το παραπάνω, η ΤΥΠΟ-ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ξεκίνησε την εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα “Ηχώ της ΘΡΑΚΗΣ” συμπληρώνοντας έτσι, μετά την 24ωρη Ηλεκτρονική παρουσίαση της επικαιρότητας μέσα από την XanthiTimes.gr την ανεξάρτητη παρουσίαση των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες της Ξάνθης και της Ανατολικής Μακεδονίας.

 

Δεσμευόμαστε ότι και με την εβδομαδιαία εφημερίδα με τίτλο: “Ηχώ της ΘΡΑΚΗΣ” θα λειτουργήσουμε όπως ακριβώς λειτουργούμε την τελευταία 20ετία που βρισκόμαστε στον χώρο της τοπικής ενημέρωσης, ακέραια, έντιμα, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.