Σκληρά ναρκωτικά στην πρώην σχολή της αστυνομίας Ξάνθης. 

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;

Γ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Σαφέστατα και οι αλλοδαποί που έρχονται στην χώρα μας δεν είναι νυκοκυραίοι πολίτες άλλων κρατών, αλλά είναι κακοποιά στοιχεία γιατί στην χώρα τους, αν συλληφθούν οι αρχηγοί τους, με συνοπτικές διαδικασίες, θα τους πάρουν το «κεφάλι» ενώ εδώ, που πρυτανεύει η «δημοκρατία», απλά πραγματοποιούν με θρασύτητα το όνειρό τους που δεν είναι τίποτε λιγότερο από το να συνεχίσουν απρόσκοπτα την κακουργηματική τους πορεία.

Στείλανε δέμα σε κρατούμενο στο προαναχωρησιακό κέντρο της Ξάνθης γεμάτο ναρκωτικά και ευτυχώς το αντηλίφθηκαν οι αστυνομικοί.

Άραγε πόσα τέτοια «δέματα» περνούν σε δομές φιλοξενίας λαθρομεταναστών;

Πόσες κακουργηματικές πράξεις κάνουν καθημερινά οι λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας;

Πόσες γίνονται αντιληπτές από την Αστυνομία;

Τέλος πρέπει να γίνει αντιληπτό στην πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου ότι ένας νοικοκύρης δεν αφήνει τον τόπο του για να πάει σε κάποιον ξένο τόπο χωρίς λόγο.

Θα πάει σε ξένο τόπο μόνο αυτός που έχει κάποιον σκοπό και όπως αποδυκνύεται καθημερινά από τα αστυνομικά δελτία, ο σκοπός της πλειονότητας των λαθρομεταναστών, είναι να κάνουν τις παρανομίες τους.

Όσο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που απλά συνεχίζει την πολιτική του κ. Τσίπρα στο μεταναστευτικό, προφανώς είναι άλλοι οι λόγοι που επιτρέπουν και οι δύο την λεηλασία της πατρίδας μας από οντότητες που πρώτα είναι κακοποιά στοιχεία και μετά όλα τα άλλα.

Όσο δε για τους δεξιούς και αριστερούς “προοδευτικούς”, αν τους θέλουν ας τους πάρουν στα σπίτια τους και να μην τους φορτώνουν στις τοπικές κοινωνίες, αφήνοντας μόνους και έρημους τους Έλληνες Πολίτες να τα βγάλουν πέρα αφού νωρίτερα φρόντισαν να αποδεκατίσουν τις αστυνομικές δυνάμεις όπως στην Ηδομένη.

Τι λέει η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ξάνθης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού κρατουμένου στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Ξάνθης, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, την 18-3-2021 το μεσημέρι, σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ξάνθης σε δέμα με παραλήπτη τον δράστη εντόπισαν κρυμμένες μέσα σε συσκευασία αφρόλουτρου μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων και τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,9 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.