ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΗ Η ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Τι είπαν Σ. Μελισσόπουλος και Μ. Τσέπελης στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Ξανθιώτη Δημοσιογράφου στο  MEGA ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους» Σ. Μελισσόπουλος και ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης εξέφρασαν δημόσια την θέση τους για το κωρονοπάρτυ που στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με ευθύνη, την … ανευθυνότητα του δήμου Ξάνθης και ποιο συγκεκριμένα του Κέντρου Πολιτισμού.

Ο Σ. Μελισσόπουλος έριξε την ευθύνη στην ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής παρουσιάζοντας το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων που τύπωσε ο δήμος Ξάνθης που  γινόταν σαφέστατη αναφορά στην παρουσία των  DJ στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου παράλληλα με την δυνατή μουσική – κάλεσμα – προς τους νέους της Ξάνθης να συμμετάσχουν στο κορωνοπάρτυ που οργάνωσε ο δήμος της Ξάνθης, ο ουρανός της πόλης φωτίστηκε από από βεγγαλικά.

Στον αντίποδα ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης αρνήθηκε την ευθύνη που του αποδόθηκε από τον Σάββα Μελισσόπουλο και τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής. και ο δήμαρχος Ξάνθης,    εμμέσως πλην σαφώς, έριξε το φταίξιμο στους νέους οι οποίοι έψαχναν αφορμή να διασκεδάσουν στην κεντρική πλατεία επειδή λόγω της πανδημίας είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Η ΟΥΣΙΑ

Ο δήμαρχος της Ξάνθης δεν έπεισε τους δύο παρουσιαστές και φυσικά το πανελλήνιο για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή συμπεριφέρθηκε ανεύθυνα απέναντι στους δημότες.

Δυστυχώς, αυτή την στιγμή, όλο το πανελλήνιο γνωρίζει πώς στο τιμόνι του δήμου Ξάνθης υπάρχουν ανεύθυνοι πολιτικοί, οι οποίοι με την λογική του πολιτικάντη, θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία των δημοτών