Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, Π. Λύρατζης παίρνει θέση σε αυτό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία που πολλοί το χαρακτήρισαν κορωνο πάρτη.

Ο Π. Λύρατζης εκτοξεύει τα αντιπολιτευτικά του βέλη κατά της διοίκησης του δήμου η οποία με την απερίσκεπτη συμπεριφορά της, οδήγησε εκατοντάδες νέους στην κεντρική πλατεία, όπου ο DJ εμμέσως πλην σαφώς, καλούσε τους νέους για ξεφάντωμα, προφανέστατα κατόπιν προτροπής του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Η. Ασκαρίδη που εκ του αποτελέσματος, δεν έλαβε υπόψιν του, την προστασία της δημόσιας υγείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗ ΛΥΡΑΤΖΗ.

Η οικονομία μας καταστρέφεται κάθε μέρα από τον covid-19. Από το πρωί το Κέντρο πολιτισμού και ο Δήμος Ξάνθης φουλ την μουσική με dj. Αποτέλεσμα εκατοντάδες παιδιά ντυμένα καρναβάλια διασκεδάζουν στην κεντρική πλατεία σε ρυθμούς αποκριάς.

Όχι δεν φταίνε τα παιδιά μας , φταίμε εμείς αλλά περισσότερο φταίει αυτή η δημοτική αρχή που με τις συμπεριφορές της και το παράδειγμα που δίνει στους πολίτες οδηγεί την πόλη μας στην καταστροφή. Κλείστε την μουσική ανεκδιήγητοι, στα νοσοκομεία χάνονται ζωές.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Τη συγνώμη που δημόσια είπε ο Δήμαρχος Ξάνθης σε εκπομπή του ΜΕΓΚΑ , την οφείλει στους Ξανθιώτες επαγγελματίες της περιοχής μας που βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση , στους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας αλλα κυριότερα στους πάσχοντες από τον covid-19 και τους συγγενείς τους. Αυτή θα είναι μια ειλικρινής και ουσιαστική συγνώμη και όχι για το θεαθήναι. Παραμένουν όμως σε εκκρεμότητα οι ευθύνες για το τι έγινε και το τι θα συμβεί στις επόμενες ημέρες. Μακάρι να περάσουμε ανώδυνα και υγιείς όλοι μας στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο κόσμος κουράστηκε, οι επαγγελματίες καταστράφηκαν και εμείς οι ίδιοι κουραστήκαμε .