ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19 ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

Αγαπητή Κυρία/ Αγαπητέ Κύριε,

Αγαπητό μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης,

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος και η πανδημία της Covid-19 είναι ακόμα εδώ. Εκτός από την υγειονομική και κοινωνική κρίση που επέφερε είχε άμεσες, παράπλευρες, βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες επιπτώσεις στην επιχειρηματικότητα και την οικονομία, τοπικά και σε πανελλήνιο/παγκόσμιο επίπεδο. Κάποιες από τις επιπτώσεις της πανδημίας, δυστυχώς, μπορεί να μείνουν μαζί μας για πολύ μεγάλο διάστημα –ίσως και για πάντα.

Η Π.Ε. Ξάνθης είναι από τις λίγες περιοχές της χώρας που από την αρχή της πανδημίας (Μάρτιος 2020) βιώνει τις συνέπειές της στην κοινωνική και οικονομική ζωή, καταγράφοντας μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και βιώνοντας παρατεταμένα και «σκληρά» lockdown.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης πραγματοποιεί έρευνα για το χθες, το σήμερα και το αύριο της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας. Στόχος της πρωτοβουλίας μας είναι η διερεύνηση της κατάστασης των επιχειρήσεων μέσα στην οικονομική κρίση που έφερε η πανδημία, η καταγραφή των απόψεων των επαγγελματιών, επιχειρηματιών για τις προοπτικές εξόδου από την κρίση, για τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση, καθώς και του βαθμού αισιοδοξίας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αλλά και των ίδιων των επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι εξαιρετικά σημαντική για την καταγραφή της κατάστασης ώστε βασισμένοι σε στοιχεία, να προετοιμάσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για έξοδο από την κρίση.

Για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν θα χρειαστούν περισσότερα από 10’.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο έως την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: sofia@ebex.gr

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο πατώντας ΕΔΩ