ΞΑΝΘΗ – ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΙΩΝ

 

Γιατί 5000 ευρώ πρόστιμο στον καφετζή και στην διαδήλωση της Ν. Σμύρνης μόνο αστυνομικοί στο νοσοκομείο;

 

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

 

 

Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα.

Μία Ελλάδα των αντιθέσεων και των αδικιών για τους έντιμους βιοπαλαιστές και «επιβράβευσης» των πολιτικών σαρακιών της «κοινωνίας».

Πανδημία. Το lockdown στο κόκκινο και μόλις μέσα σε δύο 24ωρα καταγράφηκε η πραγματικότητα στην χώρα – δεν λέμε κοινωνία γιατί αυτό έπαψε να υφίσταται.

Σίγουρα ο καφετζής που έφαγε το πρόστιμο των 5000 ευρώ, δεν άνοιξε το μαγαζί του για να «κονομήσει». Μπήκαν πέντε πελάτες πήραν καφέ στο χέρι και αν κάποιος κάθισε σε μία καρέκλα να ξαποστάσει, ήρθε η αστυνομία και του επέβαλε 5000 ευρώ πρόστιμο για την αποφυγή της πανδημίας σε μία Ξάνθη που ναι μεν σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι κόκκινη, αλλά δυστυχώς για τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες και τις ζωές μας, είχε μόνο ένα κρούσμα και ακόμη χειρότερα για τον καφετζή που προσπάθησε να βγάλει μεροκάματο, σε αντίθεση στην Ν. Σμύρνη, με τους δήθεν προοδευτικούς οι οποίοι παριστάνοντας την «αγανακτισμένη» κοινωνία, βγήκαν στους δρόμους καταπατώντας όλους τους νόμους του κράτους για την προστασία της δημόσιας υγείας, με μοναδικό σκοπό, όπως φάνηκε, να εκδικηθούν την Ελληνική Αστυνομία γιατί ένα μέλος της χρησιμοποίησε βία προκειμένου να επιβάλλει τον νόμο περί συγχρωτισμού.

Αυτό ήταν η δικαιολογία.

Σκοπός των ανθρώπων που στα χέρια τους κρατούσαν καδρόνια με σημαίες των κομμάτων τους, ήταν απλά να κάνουν αντιπολίτευση και φυσικά το ερώτημα παραμένει.

Τελικά τα κόμματα της αριστεράς ποια κοινωνία εκφράζουν όταν εγκληματικά στοιχεία κάτω από αυτόν τον κομματικό  μανδύα και την ανοχή τους σπάζουν τα κεφάλια των αστυνομικών και σακατεύουν περιουσίες;

 

5000 ευρώ πρόστιμο στον φουκαρά τον καφετζή που δεν πήγε να κλέψει, δεν πήρε το ρόπαλο για να σκοτώσει αστυνομικό.

Πήγε γιατί προφανώς η οικογένεια περνούσε δύσκολα, οι λογαριασμοί τον έχουν στραγγαλίσει και οι δήθεν αποζημιώσεις και ενισχύσεις του κράτους ψίχουλα που δεν χορταίνουν ούτε τα περιστέρια.

Στον αντίποδα αυτής της αδικίας είχαμε όλες τις αριστερές, προοδευτικές και ακραίες δυνάμεις, με αρχηγούς τον Τσίπρα και  τον Κουτσούμπα να έχουν καταστρατηγήσει όλη την νομοθεσία περί προστασίας της δημόσιας υγείας και τον μισό ποινικό κώδικα, αφού συγκεντρώθηκαν παρά την απαγόρευση των 9 ατόμων, ρήμαξαν κρατική και ιδιωτική περιουσία και έσπασαν τα κεφάλια των αστυνομικών.

 Αυτοί οι πολίτες απλά καταδικάζονται από τον Πρωθυπουργό της Χώρας λεκτικά.

Αυτό δυστυχώς που βιώνει η κοινωνία έχει ονοματεπώνυμο και ακούει στο όνομα  Αλέξις Τσίπρας και του Δ. Κουτσούμπας.

Εκτιμούμε ότι το πεντοχίλιαρο που επιβλήθηκε σαν πρόστιμο στον φουκαρά τον καφετζή, μπροστά στα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της δημοκρατίας και της προσπάθειας να μας σώσουν όλοι αυτοί οι «δημοκράτες», αν δεν είχε μέσα του πόνο, αηδία και φτώχια, σίγουρα θα ήταν μία καλοπαιγμένη επιθεώρηση.

Αλήθεια σε αυτούς ποιος θα επιβάλλει πρόστιμο την στιγμή που οι δικαστές «κωλύονται»;

Η μόνη λύση είναι οι Έλληνες πολίτες όταν σταθούν  μπροστά στις κάλπες να τα θυμηθούν όλα αυτά και η ετυμηγορία τους να είναι αμείλικτη στο όνομα της πραγματικής κοινωνίας που απλά θέλει να ανασάνει και να δημιουργήσει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ