Δεν βοηθάει τον πολιτικό λόγο η παραίτηση και μη … παραίτηση του Γ. Παπαχρόνη.

Σίγουρα για μία ακόμη φορά το πολιτικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο εδώ και πολλές δεκαετίες, στην Ξάνθη, δεν φώτισε εκείνες τις πτυχές που θα έδιναν στον Ξανθιώτη την δυνατότητα να επιλέξει κάτι διαφορετικό στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανακοίνωση της παραίτησης της παράταξης του Γ. Παπαχρόνη και η μη … έγγραφη παραίτηση της παράταξής του, όχι μόνο δεν έκανε την διαφορά από τους υπόλοιπους πολιτικούς αντιπροσώπους των Ξανθιωτών, αντίθετα θόλωσε ακόμη περισσότερο την ήδη θολή εικόνα στο πολιτικό γίγνεσθαι της πόλης.

Οι Ξανθιώτες ψηφοφόροι μπερδεύτηκαν ακόμη περισσότερο και το ομιχλώδες πολιτικό σύστημα που λυμαίνεται τους δημοτικούς φόρους μετά το … μετέωρο βήμα της παραίτησης του Γ. Παπαχρόνη «πήρε τα πάνω του».

Η διοίκηση του δήμου Ξάνθης μετά το «αυτογκόλ» της παραίτησης, πέταξε ολόκληρη την αντιπολίτευση στο «καναβάτσο».

Τρανή απόδειξη ότι η διοίκηση του Μ. Τσέπελη έχει γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων της την αντιπολίτευση και τον Ξανθιώτικο λαό και απόδειξη για αυτό που γράφουμε είναι η απευθείας αναθέσεις για ένα καρναβάλι χωρίς … καρναβάλι.

Θα έλεγε κανείς ότι μετά από αυτό το γεγονός, ενισχύθηκε η δράση και  παντοδυναμία του Μ. Τσέπελη και των συν αυτώ, σε σημείο να αποθρασυνθεί ακόμη περισσότερο και να πετάξει και άλλα χρήματα στον κάδο των απευθείας αναθέσεων.

Άρα θα έπρεπε να το σκεφθεί δύο φορές ο Γ. Παπαχρόνης.