Ντελή Χουσείν Ριτβάν: Προέχει η ασφάλεια και η καθημερινότητα των συνδημοτών μου

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Με αφορμή την προσπάθεια του δημάρχου Μύκης  Ντελή Χουσείν Ριτβάν να ευπρεπίσει τα σχολεία και το νιάσιμο του για την καθημερινότητα των συνδημοτών του που ομολογουμένως είναι δύσκολη λόγου του δυσπρόσιτου της περιοχής και της εγκατάλειψής της από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, ο δήμαρχος καθημερινά παλεύει με τα θηρία της γραφειοκρατίας και φυσικά τα κλειστά αυτιά και μάτια της Αθήνας.

Το τραγικό γεγονός της πυρκαγιάς στο χωριό Σιάτρες άνοιξε το θέμα της εγκατάστασης ενός πυροσβεστικού σταθμού στην Μύκη κάτι που δυστυχώς εδώ και πολλές δεκαετίες έπρεπε να γίνει και δεν έγινε.

Ο δήμαρχος Μύκης με επιστολές του και προσωπικές παρεμβάσεις στην Αθήνα και τα υπουργεία της ευελπιστεί ότι μετά το τραγικό συμβάν στο χωριό Σιάτρες, όπου δύο γερόντια άφησαν την τελευταία τους πνοή στις φλόγες, πιέζει αφόρητα για αυτό το θέμα.

Ελπίδα όλων, παρά τον πόλεμο που δέχεται από την αντιπολίτευση, η καθημερινότητα των ορεσίβιων Ξανθιωτών να γίνει καλλίτερη.

ΠΡΙΝ

Με αυτό το σκεπτικό ο Ντελή Χουσείν Ριτβάν, δεν σταματά να πιέζει την Αθήνα για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος του.

Πέτυχε σε μόλις 1,5 χρόνο στην διοίκηση του δήμου να αρχίσει την υλοποίηση των έργων υποδομών και την χρηματοδότηση βασικών έργων πολλών εκατομμυρίων ευρώ, διατηρώντας άριστη σχέση με τον δήμο Ξάνθης και τις Τεχνικές του υπηρεσίες.

Επίσης είδαμε τον δήμαρχο μπροστάρη στην προσπάθεια από κοινού με την πολιτεία να προστατεύσει τους συνδημότες του από την επέλαση του κορωνοιού και παρά τα πολλαπλά κρούσματα, κατάφερε και ελέγχει την κατάσταση στον δήμο του, βασιζόμενος στην σύμπνοια και την ομόνοια των συνδημοτών του.

Όσο δε για την αντιμετώπιση της τελευταίας κακοκαιρίας με αγαστή συνεργασία με την Π.Ε. Ξάνθης, πέρασε ο χιονιάς, χωρίς να αφήσει πίσω τα άσχημα σημάδια του.

Όμως εκεί που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο δήμαρχος Μύκης είναι ο ευπρεπισμός των σχολικών μονάδων κάτι που τον κάνει να αναλώνει πολύ από τον χρόνο του.

Ένα ένα τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία περνούν από το  «κόσκινο» της καταγραφής και της επίλυσης των προβλημάτων του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δημοσίευμα της Xanthitimes.gr

Ο δήμαρχος Μύκης δίπλα στα παιδιά του νηπιαγωγείου Κενταύρου.

Είναι γεγονός ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή του Δήμου Μύκης,  έμεινε μακριά από την καθημερινότητα των δημοτών και ιδιαίτερα δεν στήριξε όσο θα έπρεπε την προσχολική αγωγή και πιο συγκεκριμένα το νηπιαγωγείο του Κενταύρου όπου με προσωπική παρέμβαση του δημάρχου Ριτβάν Ντελή Χουσείν, ο χώρος φιλοξενίας των νηπίων άλλαξε σαν ημέρα με την νύχτα.

 

Ο ίδιος ο δήμαρχος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικά.

 

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ … Με την βοήθεια και τη δύναμη του Θεού, ο λόγος μας ότι θα κάνουμε τα πάντα, τα παιδιά μας για να έχουν όμορφους και διαμορφωμένους κατάλληλους χώρους, περιβάλλον και σχολεία, για την ηλικία τους, είναι γεγονός… άλλο ένα αριστούργημα των εργαζομένων μας İlker Topal Ibrahim Karabuyuklu και Σαμη…

 

Δεν χρειάζεται κάποιος να προσθέσει κάτι αφού οι φωτογραφίες ντοκουμέντα, μιλάνε από μόνες τους.