“ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑ”

Τώρα αυτή η ιστορία με το πάρκινγκ και την παιδική χαρά και μάλιστα σε αγορασμένα οικόπεδα με προϋπολογισμό 130.000 ευρώ και βάλε γιατί μου θυμίζει την αλεπού που πάει στο παζάρι;

Ξαφνικά έπιασε πόνος το δίδυμο Τσέπελη και Φανουράκη για το που θα παίξουν τα παιδιά και που θα παρκάρουν οι Σταυροπουλίτες που έχουν τόση άπλα;

Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος;

Σίγουρα όλο αυτό δεν ξεκινάει από το “φούντωμα” της αγάπης τους για την Σταυρούπολη.

Τα πράγματα είναι φως φανάρι και ο Τσέπελης με τον Φανουράκη ως αλεπούδες που είναι, το έπιασαν το νόημα. Και μη μου πείτε ότι οι Σταυροπουλίτες δεν κατάλαβαν ότι εδώ πέφτει χοντρό δούλεμα από τον δήμαρχο.

Το θέμα είναι θα “τσιμπήσουν” οι ξεχασμένοι από όλους τους δημάρχους κάτοικοι της Σταυρούπολης και θα πούνε ένα καλό λόγο μπροστά στην κάλπη το 2023; ή τζάμπα θα πάει το πάρκινγκ και η αγορά των οικοπέδων όπου θα βγάλουν και κανένα φράγκο οι οικοπεδούχοι, προφανώς φίλοι των Μανώληδων.

Και για να μιλάμε ξεκάθαρα.

Οι δύο Μανώληδες να αγοράσουν όχι δύο οικόπεδα και δεκαπέντε προκειμένου να ενισχύσουν το πολιτικό τους προφίλ και να “βολέψουν” και κανέναν φίλο αλλά, με τα δικά τους λεφτά.

Να βάλλουν το χεράκι στην τσεπούλα τους και να γίνουν όσο αγαπητοί θέλουν στους Σταυροπουλίτες. Όμως με τα λεφτά των Ξανθιωτών να είναι λίγο παραπάνω προσεκτικοί γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα και κανένας δεν ξέρει πώς θα έρθουν τα πράγματα.

ΚΑΛΗ Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ