ΔΣ ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ !!!!!!!!!!!!

Με πολλά θαυμαστικά μας έστειλε η παράταξη Ξάνθη για όλους τα προς συζήτηση θέματα στο ΔΣ της ΔΕΥΑΞ που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς και που η θέση του μέλους της αντιπολίτευσης Φ. Παπαδάκη, όπως έχει εκφραστεί δημόσια είναι αρνητική με αυτό τον τρόπο.

  1. Ανατροπή της απόφασης ανάληψης υποχρέωσης δεσμεύσεων πιστώσεων έτους 2020.

 

  1. 1η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2021.

 

  1. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2021.

 

  1. Έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Συνοπτικού Διαγωνισμού «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων έτους 2021».

 

  1. Έγκριση 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Ανοικτού Διαγωνισμού «ΑΝΕΛΚΥΣΗ-ΚΑΘΕΛΚΥΣΗ,ΕΞΑΓΩΓΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020».

 

  1. Έγκριση 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Συνοπτικού Διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών «Καθαρισμός των κτιρίων της επιχείρησης έτους 2021-2022».

 

  1. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ».

 

  1. Αποδοχή χρηματοδότησης, Ορισμός Υπεύθυνου Λογαριασμού και Εισηγητή Εκκαθάρισης του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020» για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Joint Water REsources management System for Longterm Efficiency» (Σύστημα Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων για Μακροπρόθεσμη Βιωσιμότητα).

 

  1. Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αγορά μηχανής εμφακέλωσης εντύπων.

 

  1. Έγκριση ορισμού Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για την αγορά μηχανής εμφακέλωσης εντύπων.

 

  1. Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια λογισμικών προγραμμάτων.

 

 

  1. Έγκριση ορισμού Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για την προμήθεια λογισμικών προγραμμάτων για το έτος 2021.

 

  1. Έγκριση συγκρότησης Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής για την προμήθεια λογισμικών προγραμμάτων για το έτος 2021 με το Ν.4412/2016.

 

  1. Απόφαση πρόσληψης προσωπικού για κάλυψη έκτακτων και εποχιακών αναγκών.

 

  1. Πρόσληψη ατόμων στα πλαίσια του προγράμματος του ΟΑΕΔ «Πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών σε…… και γ) επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού……, που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα».

 

  1. Ορισμός εκπροσώπου διαχείρισης του τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank.

 

  1. Έγκριση απευθείας ανάθεσης Σύνταξης Μελέτης προμήθειας με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΞΑΝΘΗΣ» για την ένταξη της προκύπτουσας προμήθειας στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

 

  1. Έγκριση απευθείας ανάθεσης προετοιμασίας φακέλου υποβολής πρότασης με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ» του προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

 

  1. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Γενική Δ/νση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων, Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών για την κατασκευή δασικής οδοποιίας Τύπου Γ’.

 

  1. Έγκριση υπογραφής σύμβασης με την εταιρεία Δ. ΒΕΖΕΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΙΩΝΙΚΗ Technologies» για την υποστήριξη και ενημέρωση της ιστοσελίδας και των mail της επιχείρησης για ένα έτος.

 

  1. Λήψη απόφασης αναγκαστικής δουλείας για την κατασκευή υδρογεώτρησης στον οικισμό Γέρακα.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ