61η διερευνητική, στο βάθος οικουμενική και στο τέλος η συν διαχείριση του Αιγαίου;

Η ΠΟΛΙΙΤΚΗ «ΟΜΕΡΤΑ» ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Ίσως κάποιοι πουν ότι γράφουμε ιστορίες συνομωσίας και διάφορα άλλα κουφά, όμως, είναι βέβαιο και μακάρι να βγούμε ψεύτες, ότι ο ορυκτός πλούτος του Αιγαίου, δεν αφήνει από το 74 και μετά τους «μεγάλους» του του κόσμου αδιάφορους.

Άλλωστε αυτά τα έχουμε ξαναγράψει και πιστεύουμε ότι ήρθε ο καιρός που όλοι οι σχεδιασμοί των μεγάλων του πλανήτη μπαίνουν στην τελική φάση.

Όλα ξεκίνησαν από την διχοτόμηση της Κύπρου.

 Τα συμπεράσματα και η τελική εικόνα σχηματίστηκε με τα γεγονότα στα Ίμια.

Από το 1974 Άγγλοι και Τούρκοι «μοίρασαν» το νησί της Κύπρου. Ήταν αν θέλετε η πρόβα τζενεράλε των «μεγάλων» του πλανήτη που έστηνε το παιγνίδι της παγκοσμιοποίησης σε ότι αφορά το ορυκτό πλούτο της χώραςμας.

Διχοτομήθηκε το νησί με πολύ μεγάλη «επιτυχία» και φυσικά με πρωταγωνιστή την Τουρκία και την στήριξη, από τι μαθαίνουμε, ακόμα και την ενεργό συμμετοχή της Αγγλικής πολεμικής αεροπορίας, εννοείται  με την σύμφωνη γνώμη των Αμερικάνων και εκτελεστή την Τουρκία.

Ακολούθησαν τα Ίμια και πάλι η Αμερικάνοι λειτούργησαν σαν «πυροσβέστες» βγάζοντας τα συμπεράσματα ότι η Ελλάδα είναι εύκολος στόχος και επειδή δεν ήθελαν την ανάφλεξη ενός γενικευμένου πολέμου στην Μεσόγειο, αποφάσισαν – βάζοντας στο «κόλπο» και τους Γερμανούς να προχωρήσουν στην τρίτη και τελική φάση του σχεδίου δηλαδή την συν διαχείριση του ορυκτού πλούτου της Χώρας μας.

Οι Αμερικάνοι υποχρέωσαν τον Παπανδρέου να σύρει την χώρα στο ΔΝΤ, ακολούθως οι Γερμανοί στραγγάλισαν την οικονομία της χώρας τα επόμενα χρόνια μετά τα Ίμια, δανείζοντας μας.

Αμερικάνοι και Γερμανοί έφτασαν την χώρα εκεί που ήθελαν. Δηλαδή στον απόλυτο έλεγχο και δεν έμενε παρά μόνον να βρουν τον «εκτελεστή» και φυσικά τον βρήκαν στο πρόσωπο του Ερντογάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν ούτε τρελός είναι, ούτε παράφρονας. Βαδίζει βάσει σχεδίου που είναι βέβαιο ότι σχεδίασαν μαζί με τους Αμερικάνους και τους Γερμανούς.

Όμως οι δύο συνεταίροι δεν ήθελαν όπως προαναφέραμε έναν γενικευμένο πόλεμο με την Τουρκία στην περιοχή, γιατί θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες με δεδομένο ότι η Τουρκία μπορεί να έχει γερές πλάτες (Αμερική – Γερμανία) έχει όμως και πολλούς εχθρούς στην γειτονιά.

Με αυτό το σκεπτικό και με εντολή των παραπάνω, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να σύρει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά από πολλά χρόνια «παγωμάρας» του διαλόγου.

Έχοντας λοιπόν κατά νου τα γεγονότα των Ιμίων, η Τουρκία «γέννησε» την Γαλάζια Πατρίδα και αυτή την στιγμή με βάσει αυτό, εκτελείται η τελική φάση του σχεδίου του τριγώνου Αμερικής – Γερμανίας – Τουρκίας.

Θα ξεκινήσει ο διάλογος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, δε θα ευοδωθεί, εκτός αν κάποιοι πιστεύουν το αντίθετο. Σίγουρα είναι τρελοί και εκτός πραγματικότητας όσοι αυτό πιστεύουν.

Σαφώς και η κυβέρνηση από μόνη της δεν θα συναινέσει σε κάτι τέτοιο, όμως μία οικουμενική κυβέρνηση, έχοντας στους κόλπους της όλα τα κόμματα και χρώματα και εννοείται χωρίς δημοψήφισμα λόγω Εθνικής Ανάγκης, θα δώσει για συν διαχείριση το μισό Αιγαίο.

Άλλωστε η πολιτική ελίτ στα πλαίσια της πολιτικής «ομερτά», έκανε πλάτες στον κ. Τσίπρα να ξεπουλήσει «μπίρ παρα» και κατόπιν εντολών, την Μακεδονία, στο Αιγαίο, που δεν έχει και «σύνορα» θα σταματούσε;

Τέλος αφήσαμε τους Έλληνες.

Τι θα κάνουν;

Θα υποστούν όλον αυτόν τον εξευτελισμό;

Ναι. Η γενική πρόβα υπακοής είναι σε εξέλιξη. Η πανδημία έκανε τους σχεδιαστές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Οι Έλληνες θα υπακούσουν όπως υπάκουσαν στα πιο σκληρά μέτρα εγκλωβισμού τους λόγω της πανδημίας, χωρίς να ματώσει ούτε ρουθούνι.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τους εντολοδόχους της πολιτικής ελίτ της Χώρας να διχοτομήσουν το Αιγαίο.