ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ – ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ – ΤΕΛΟΣ, “ΚΑΘΑΡΕΣ” ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Τουλάχιστον έτσι τον αποκαλούν όσοι είχαν την τύχη να εμπιστευθούν το “τσαλακωμένο αυτοκίνητό τους στα χέρια του. Αυτό λένε ακόμη και οι ανταγωνιστές του. Το μυστικό, όπως λέει ο ίδιος, που από σεμνότητα δεν δέχεται αυτόν τον τίτλο, είναι η πολύ και η καλή δουλειά, ο σεβασμός στον πελάτη και τα ανταλλακτικά που πρέπει να βρίσκεις στην άριστη ποιότητα και σε όσο το δυνατόν ποιο προσιτή τιμή για λογαριασμό του πελάτη σου.

“Σε αυτή την δουλειά δεν αρκούν μόνο τα τυπικά προσόντα” αναφέρει ο ίδιος. “Σε αυτη τη δουλειά πρέπει να είσαι συνεπής. Πρέπει ο συμπολίτης μας που θα σου εμπιστευθεί το αυτοκίνητό του να γνωρίζει ότι αυτό θα ξαναβγεί στους δρόμους ασφαλές και “ζυγιασμένο” όπως ήταν όταν βγήκε από το εργοστάσιο. Ο οδηγός θα ανεβάσει επάνω στο αυτοκίνητο την οικογένεια του. Πρέπει να είναι σίγουρος ότι δεν θα “σπάσει” στην μέση της διαδρομής και δεν θα “ξεκολλήσουν” οι λαμαρίνες. Εμείς στον δικό μας επαγγελματικό χώρο εγγυόμαστε για αυτό”. Στην συνέχεια αναφέρει ο κ. Τζιχάτ την άψογη συνεργασία της επιχείρησης του με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες. “Είναι μία άψογη συνεργασία που δημιουργήθηκε με βάση την εμπιστοσύνη που μας δείνχουν βασισμένη στην δική μας συνέπεια απέναντί τους”. Βέβαια οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν ότι ο κ. Τζιχάτ ασχολείται και με τα κοινά. Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές που πολλοί ήταν αυτοί που τον τίμησαν με την ψήφο τους.