ο Δ.Σ. του Σωματείου «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» (Φορέας Διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης) ευχαριστεί φορείς, επιχειρήσεις, συλλόγους κι ιδιώτες που από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Κοινωνικού Λαχείου Ξάνθης 2020, προέβησαν στη μαζική αγορά του, προκειμένου να ενισχύσουν δράσεις και ενέργειες του Σωματείου.Και να καλύψουν έτσι μέρος των λειτουργικών εξόδων του οικονομικού έτους.

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ κυκλοφόρησε για ένατη συνεχή χρονιά. Από τα έσοδά που ενισχύθηκαν για το έτος 2020 συνολικά τέσσερις κοινωνικοί φορείς με μεγάλη προσφορά του καθενός στην τοπική κοινωνία: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Σωματείο «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» Φορέας διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης, Φιλανθρωπική Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης».

Οι τυχεροί αριθμοί του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 2020 θα αναδειχθούν από την πρώτη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2021 που έχει οριστεί για την Τρίτη 12/01/2021 και θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube στις 19:00.