ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

 

Γηροκομείο Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης

Να πούμε βέβαια και ένα μπράβο στον πρόεδρο του γηροκομείου Ξάνθης για την κινητικότητά του, την ευφρετικότητα του και την αναγνώριση από όλους για τις προσπάθειες του να στηρίξει τον οργανισμό χωρίς να υπολογίζει κόπο και χρόνο.

Μπράβο Γιάννη

***

ΑΣΕΠ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Είναι και αυτό ένα θέμα. Δηλαδή ο κόσμος πάει για καφέ στο φεγγάρι αλλά η Ελληνική Βουλή ψηφίζει νόμους και αποφάσεις για το πώς θα γίνονται οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και πώς θα είναι – τρομάρα τους – αδιάβλητες αυτές οι προσλήψεις στον δημόσιο τομέα.

Αλήθεια πόσο βαθιά ριζωμένος μέσα στην ψυχή τους είναι ο παλαιοκομματισμός;

***

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ

Σαφέστατα και οι απαγορεύσεις που έχει δεχτεί η Ορθοδοξία από τις δύο τελευταίες κυβερνήσεις είναι πολλές και η πολιτική ελίτ στα πλαίσια του ελέγχου – βλέπετε οι παπάδες μπορούν να φέρουν ή να αφαιρέσουν ψήφους από τα κόμματα (Δυστυχός – τα κόμματα – έτσι μετρούν το έργο και τον λόγο των ιερωμένων) – προσπαθούν (τα κόμματα) να ελέγξουν την λειτουργία τους.

Την μία είναι η περιβόητος εκκλησιαστική περιουσία

Την άλλη να κρατούν κλειστές τις εκκλησίες

Την παρ’ άλλη να τα θρησκευτικά να γίνουν θρησκειολογία και πάει λέγοντας.

Τουλάχιστον να βγουν και να το πουν ευθέως. Θέλουμε την εκκλησία πολιτικό μαγαζί για να δουλεύει για πάρτη μας.

Τι το κρύβουν;

***

ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Εντάξει μπράβο της Διοικήτριας που φωτογραφήθηκε γιατί έκανε εμβόλιο όμως για τους υπόλοιπους τους Ξανθιώτες παίζει και αυτοί να κάνουν το εμβόλιο τα επόμενα δύο χρόνια;

Γιατί με αυτούς τους ρυθμούς και αυτό  το πολιτικό σύστημα, μας βλέπω να φοράμε μάσκες και το 2023.

Και κάτι άλλο ακόμα, θα ήταν προτιμότερο οι εκπρόσωποι των θεσμών όπως καλή ώρα η φωτογραφία με τον εμβολιασμό της κ. Διοικήτριας, να έκαναν καλά