Ο Δήμαρχος Ιάσμου έβρισε και απείλησε γυναίκα δημοτική σύμβουλο;

Η αντιπαράθεση στον Δήμο Ιάσμου φαίνεται πως ξεφεύγει από τα επιτρεπτά πολιτικά πλαίσια

Ύβρεις και απειλές από τον Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν εις βάρος της δημοτικής συμβούλου Χριστίνας Βιδούρα, κατήγγειλε πρόσφατα η δημοτική παράταξη «Όραμα Αναγέννησης».

Χαρακτηριστικά, η παράταξη του Κυριάκου Αμούτζα στην ανακοίνωση της ανέφερε πως ο Οντέρ Μουμίν «έβρισε και απείλησε τηλεφωνικά την κ. Βιδούρα» ενώ προσθέτει πως ο Δήμαρχος Ιάσμου απείλησε επιπλέον πως «θα γονατίσει έναν έναν τους συμβούλους σύσσωμης της αντιπολίτευσης».

Η τρομοκρατία και οι απειλές εναντίον πολιτικών αντιπάλων δεν έχουν καμία θέση σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και παρόμοιες συμπεριφορές, που παραπέμπουν σε απολυταρχικά καθεστώτα, δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές από οποιονδήποτε δημοκράτη πολίτη.

Επειδή η αντιπαράθεση στον Δήμο Ιάσμου όπως φαίνεται ξεφεύγει από τα επιτρεπτά πολιτικά πλαίσια, θεωρούμε επιτακτική την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί αν ισχύουν ή όχι οι καταγγελίες της μείζονος αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι αυτή την ώρα, τρεις ημέρες μετά την καταγγελία, ο λαλίστατος Δήμαρχος Ιάσμου που δεν συνηθίζει να αφήνει αναπάντητη καμία ανακοίνωση της παράταξης Αμούτζα, παραμένει άφωνος.

Εξυπακούεται ότι θα πρέπει και ο ίδιος να πάρει δημόσια θέση και να ξεκαθαρίσει αν αληθεύουν ή όχι οι καταγγελίες περί απειλών και ύβρεων.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης:

 «Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το γεγονός, ότι ενώ ο Δήμαρχος έβρισε και απείλησε τηλεφωνικά τη Δημοτική Σύμβουλο του συνδυασμού μας, κα Χριστίνα Βιδούρα, στη συνέχεια είχε το θράσος να ζητήσει από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να της ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος, καθώς όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, η κα Βιδούρα ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον Δήμο Ιάσμου και θίγει την υπόληψη του Δημάρχου με τις αναρτήσεις της. Κύριε Δήμαρχε, την υπόληψή του ο καθείς τη διαφυλάσσει μόνος του.

Τελείως ενημερωτικά, το πόρισμα της εξέτασης δεν καταλόγισε πειθαρχικό παράπτωμα στην κα Βιδούρα.

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι, πως ο κος Δήμαρχος απειλεί με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θα ”γονατίσει” έναν έναν τους συμβούλους σύσσωμης της Αντιπολίτευσης επειδή προφανώς δεν ψηφίζουν τα παράνομα. ”Σε τούτα δω τα μάρμαρα ποτέ σκουριά δεν πιάνει”».

ΠΗΓΗ:ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ