Θα κλείσουν στις 11 Ιανουαρίου την Εγνατία οι πωλητές λαϊκής αγοράς σε ένδειξη διαμαρτυρίας;

Δικαίως αγανακτούν οι πωλητές της λαικής αγοράς Ξάνθης με τις αποφάσεις της κυβέρνησης η οποία δεν λαμβάνει υπόψη της όψι μόνο τους πωλητές της λαικής αγοράς της Ξάνθης αλλά και την πλειονότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με ανάρτηση του Ηλία Σημεών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι πολιτές της λαικής αγοράς προτίθενται να κλείσουν συμβολικά την Εγνατία.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι πωλητές λαϊκών αγορών της περιοχής, εκφράζοντας την αντίδρασή του για το γεγονός ότι δεν έλαβαν μέτρα στήριξης παρότι έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Στις 11 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσαν, προτίθενται να προβούν σε κλείσιμο της Εγνατίας οδού. Σε σχετική ανάρτησή του ο Ηλίας Συμεών, αναφέρει: «έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις ,έχουμε αποφασίσει τα εξής :Τα σωματεία επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών ,Ξάνθης,  Καβάλας, Ροδόπης, Έβρου ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ στις 11.1.2021. Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα σωματεία ανά την επικράτεια. Συγχαρητήρια στους άριστους- άχρηστους ,συμβούλους του πρωθυπουργού.  Η υγεία ,είναι το ύψιστο αγαθό. Η αποζημίωση είναι το δίκαιο».