Ο ΣΥΡΙΖΑ- τα εμβόλια και η ανο(η) σία της αγέλης

Ο προσωρινός πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρεια Ξάνθης (ΝΟΔΕ) Κώστας Πυλαρινός, κατακεραυνώνει τις κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αντιπολιτευόμενος την όλη διαδικασία του εμβολιασμού κραυγάζει χωρίς λόγο, χαρακτηρίζοντας την αντιπολιτευτική συμπεριφορά της Μείζονος Αντιπολίτευσης ως αγέλη που κραυγάζει ενοχλώντας την κοινωνία που του γύρισε την πλάτη, σημειώνοντας ότι όλη αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει γιατί το κόμμα της αντιπολίτευσης, βλέπει τα μειωμένα δημοσκοπικά ποσοστά του καθηλωμένα με τάση προς τα κάτω.

.
Το έλλειμμα στρατηγικής στο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι περισσότερο από εμφανές.

Με διχαστικό, χωρίς ειρμό και συγκεκριμένο σχεδιασμό και αλλάζοντας θέσεις, με ένα κοινό στόχο μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εμπιστοσύνη που συνεχίζει να απολαμβάνει.

Ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του, έχουν γαντζωθεί πάνω στην πανδημία και πυροβολούν κατά ριπάς χωρίς στόχο απλά και μόνο για να κάνουν θόρυβο. Μόνο που πλέον αυτός ο θόρυβος γίνεται ενοχλητικός για την ίδια την κοινωνία που τους έχει γυρίσει την πλάτη.
Αρχές Νοεμβρίου και Ο Αλέξης Τσίπρας κατακεραύνωνε την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πουλάει ελπίδα για ένα εμβόλιο που δεν έχει ανακαλυφθεί.
Σήμερα οι πλέον στενοί του συνεργάτες αλλά και η Κουμουνδούρου κραυγάζουν στα
σόσιαλ μίντια ότι στην Ελλάδα έφτασαν λιγότερο από 10.000 δόσεις προκαλώντας για μια ακόμη φορά την κοινωνία.

Το τι γίνεται στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο ουδόλως απασχολεί, αρκεί οι κραυγές να είναι δυνατές.

Μπήκαν στη λογική να ασχοληθούν με τον αριθμό αυτών που έφτασαν το Σάββατο, την πρώτη παρτίδα που πήγε σε όλες τις χώρες προκειμένου να δοθεί ένα μήνυμα ελπίδας στους πολίτες.
Αυτό το μήνυμα ελπίδας, την ώρα που στο σύνολο των χωρών μελών της ΕΕ χαρακτηρίζουν ως ιστορικό, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν για να το μετατρέψουν σε πεδίο αντιπολίτευσης.
Η αγανάκτηση για πρώτη φορά στρέφεται προς την αντιπολίτευση, από μια κοινωνία
κουρασμένη που αναζητεί φως ελπίδας για μια έστω και μερική επιστροφή στην
κανονικότητα.
Αναρωτιούνται δε σε κάθε δημοσκόπηση τι φταίει που η στασιμότητα έχει εγκατασταθεί μόνιμα στα χαμηλά ποσοστά και η αδιαφορία των πολιτών να κυριαρχεί έναντι των όσων με στεντόρεια φωνή καταγγέλουν.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ