Οι Γερμανοί ποτέ δεν έφυγαν από την Ελλάδα, είναι φίλοι των Τούρκων, σύμμαχοι των Ιταλών και συνεργάτες των κομιτατζίδων Βουλγάρων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Δυστυχώς για τους Έλληνες, οι Γερμανοί μετά τον Δεύτερο καταστροφικό παγκόσμιο πόλεμο και την θηριώδη συμπεριφορά της, δεν έφυγαν από την Ελλάδα ποτέ. Άφησαν το απάνθρωπο στίγμα τους να σέρνεται στην Ελλάδα σα σκιά, βγαλμένη από την κόλαση, συνεχίζοντας την καταστροφή της με το χρήμα, με τα μνημόνια και την απειλή πολέμου από την Τουρκία.

Τα τελευταία 15 χρόνια, άπλωσε ένα δίχτυ οικονομικού θανάτου πάνω από την χώρα και το σφίγγει μέχρι να πετύχει τον σκοπό της.

Ελέγχουν τον τόπο αφού κατά την διάρκεια της κατοχής έβαλαν τις βάσεις για να μπορούν οι σύμμαχοί τους Ιταλοί να ελέγχουν μέρος της Ελλάδος και άφησαν στην Μεσόγειο δερβέναγα την Τουρκία για τις πολύ καλές υπηρεσίες που προσέφεραν μαζί με τους Βουλγάρους όλα τα χρόνια που ακολούθησαν από τότε και απλά στις μέρες μας, μετά και από το συμβούλιο των αρχηγών κρατών της Ε.Ε.  ξεδιπλώθηκε η εικόνα.

Η Γερμανία αιματοκύλισε δυο φορές τον κόσμο γιατί ήθελε τις ενεργειακές πηγές στην Μέση Ανατολή.

Αυτός ήταν ο αντικειμενικός σκοπός της αυτός είναι και σήμερα.

Η μόνη διαφορά είναι ότι την Μέση Ανατολή την έχουν μοιραστεί οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι και αφού τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου ανακαλύφθηκαν μετά την στρατιωτική της παντοδυναμία, αποφάσισε με την οικονομική της δύναμη να πάρει τον ορυκτό πλούτο της Ανατολικής Μεσογείου.

Με τίνος την βοήθεια θα το πραγματοποιήσει αυτό;

Μα φυσικά με τον φίλο Τούρκο.

Πιστεύει κανείς ότι οι οικονομικές συνεργασίες των Γερμανών και των Τούρκων έγιναν τυχαία;

Οι επενδύσεις Γερμανικών Κεφαλαίων έγιναν γιατί οι Τούρκοι είναι καλοί επιχειρηματίες;  Όχι. Η Τουρκία επελέγη γιατί είναι δίπλα στα πετρέλαια της Μεσογείου  αν όχι μέσα.

Γιατί λοιπόν η Γερμανία να σταματήσει να πουλά τα όπλα της στον Πειρατή της Μεσογείου;

Επειδή αφελώς οι κυβερνήτες της Ελλάδος το ζητούν;

Αυτά γίνονται μόνο στα πολιτικά παραμύθια που πλάθουν οι Έλληνες κυβερνώντες στην προσπάθεια τους να μείνουν λίγο παραπάνω στην καρέκλα της εξουσίας.

Να πάμε και στην συνέχει και στον ρόλο της Ιταλίας που παραμένει πιστός σύμμαχος της κραταιάς οικονομικά Γερμανίας και φυσικά ο δρόμος για να φτάσει το φυσικό αέριο στους ναζί δες της Ευρώπης, περνάει μέσα από την Βουλγαρία και εκεί πλέον ο παλιός σύμμαχος των Γερμανών, θα έχει τον πρώτο λόγο όταν η Τουρκία και η Γερμανία βάλλουν χέρι στο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Ελλάδα;

Δεν άλλαξε ποτέ ούτε και θα αλλάξει.

Οι «επενδυτές» φρόντισαν με την δύναμη του χρήματος και της «ιλουστρασιόν» εξουσίας να χειραγωγήσουν όλες τις πολιτικές φαμίλιες του τόπου αργά σταθερά σε βάθος δεκαετιών για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δηλαδή να φέρνουν προς ψήφιση νόμους που θα διευκολύνουν τον τρόπο λειτουργίας της Γερμανίας, της Βουλγαρίας και φυσικά της Τουρκίας;

Απλά και «δημοκρατικά».