Κατασκοπία και “δημοκρατία”, μόνο στην Ελλάδα – Ο 56χρονος Θρακιώτης μουσουλμάνος κατάσκοπος, αφέθηκε ελεύθερος

 

Διαβάσαμε όλοι ότι σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ,  ο φερόμενος κατάσκοπος από την Κομοτηνή,  Έλληνας πολίτης, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, αφέθηκε ελεύθερος από τις εισαγγελικές αρχές της Ρόδου.

Ο εν λόγο φερόμενος κατάσκοπος, δήλωσε ότι δεν το έκανε για τα λεφτά, αλλά για την πατρίδα του, εννοώντας για την Τουρκία και αυτόματα η σκέψη μου πήγε στην περίπτωση Οτσαλάν που οι Τούρκοι τον έχουν «μαντρωμένο» στα περιβόητα λευκά κελιά. Και αυτός για την πατρίδα του το έκανε, αλλά δυστυχώς, συνελήφθη από τους Τούρκους.

Να πάμε τώρα στην περίπτωση που Έλληνας πολίτης, ανεξαρτήτου θρησκείας συλλαμβάνονται από της Τουρκικές αρχές για κατασκοπία.

Δεν θα συνεχίσω την σκέψη μου.

Απλά αναρωτιέμαι ότι την χώρα μας δυστυχώς, η πολύ δημοκρατία, όχι μόνο την ωφέλησε αλλά την έβλαψε όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση που Έλληνας πολίτης με τις υπηρεσίες κατασκοπίες που προσέφερε σε ένα εχθρικό κράτος όπως είναι η Τουρκία και μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε αφιλοκερδώς,  με σκοπό να βλάψει την ακεραιότητα της Ελλάδας, η Ελλάδα αντί προστατεύσει τους Έλληνες, λόγω «περισευάμενης» δημοκρατίας, τον άφησε ελεύθερο.