click away. Ακόμη ένα ανέκδοτο στην δίνη του κωρονοιϊού

Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν πρέπει κάποιος να βάλλει τα κλάματα με αυτό που η κυβέρνηση θέσπισε για να … ελαφρύνει τάχα την οικονομία.

click away. Αν δεν είναι κωμωδία είναι μία ακόμη τραγωδία για το λιανεμπόριο που θεσπίστηκε από ανθρώπους που δεν έχουν βγάλει μεροκάματο και ζούνε από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου ολόκληρη την ζωή τους. Απλά τον καταδικάζουν με το «σκιτζιλίκι» που αντιμετωπίζουν τον μικρομεσαίο.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος είναι ο εμπνευστής αυτού του ξενόφερτου παραμυθιού, σίγουρα όμως, αυτός που το όρισε, δεν ζει στην Ελλάδα, δεν ζει σε αυτόν τον τόπο και σίγουρα δεν έχει βάλλει πενιά στην ζωή του.

Δεν γνωρίζω πώς ακριβώς ο παππούς θα παραγγείλει τα παπουτσάκια του εγγονιού ή της νονάς πώς θα παραγγείλει το φορεματάκι της εγγονής με το νέο φρούτο που ακούει στο όνομα click away.

Δυστυχώς διαπιστώνεται πώς η κυβέρνηση έχασε τα «αυγά και τα πασχάλια» με το θέμα της πανδημίας και προσπαθεί με τέτοιου είδους «νεοτερισμούς» να μειώσει το πολιτικό της κόστος.

Να μου το θυμηθείτε σε λίγα χρόνια όταν όλα αυτά ηρεμίσουν, θα φανεί ξεκάθαρα ότι οι κυβερνόντες, ουδόλως νοιάστηκαν για την υγεία των πολιτών και έχουν γραμμένη την οικονομία (ειδικά τους μικρομεσαίους) στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.