Απάντηση Μωραίτη στο … ΚΚΕ;

Το εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Βακιρτζής εκπροσωπώντας το ΚΚΕ… μετά από παντελή αδιαφορία και απουσία 10 ολόκληρων μηνών από την τραγική εικόνα που έχει περιέλθει η οικονομία στο νομό μας και στην δεινή θέση οι πολύ μικρές, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και ολόκληρη η κοινωνία της Ξάνθης που έχουν πληγεί ανελέητα, “ξύπνησε” και επέλεξε να δώσει στη δημοσιότητα τις γενικές θέσεις του ΚΚΕ καταλογίζοντας ευθύνες στο Επιμελητήριο Ξάνθης χαρακτηρίζοντάς το ως «ανύπαρκτο». Καλά θα κάνει ο αγαπητός συνάδελφος αντί να υπογράφει τα δελτία τύπου με τις γενικές θέσεις του ΚΚΕ και να βάζει το όνομά του στο τέλος, να ενημερωθεί για τον μοναδικό φορέα που εδώ και 10 μήνες μάχεται καθημερινά με έγγραφα, διαμαρτυρίες, θέσεις, προτάσεις προς τον Πρωθυπουργό, σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς, στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, στους Αντιπεριφερειάρχες, στους δημάρχους του νομού μας.

Εντύπωση μας προκαλεί βέβαια εκτός από την παντελή αδιαφορία και απουσία για δέκα ολόκληρους μήνες, σε μία πρωτοφανή καταστροφή άνευ προηγουμένου που έχει υποστεί η οικονομία και η κοινωνία της Ξάνθης μας, να επιτίθεται στη διοίκηση του ΕΒΕ Ξάνθης χωρίς βέβαια να «αγγίζει» τις ευθύνες της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων, των τριών βουλευτών του νομού μας και των αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, λες και εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε και νομοθετούμε για τα πάντα στον τόπο μας.

Εμείς συνεχίζουμε με συνέπεια, δύναμη, σεβασμό, αγωνιστικότητα και απόλυτη ευθύνη, στο κομμάτι που μας αναλογεί, χωρίς να “γλείφουμε” την εξουσία και να πουλάμε “φτηνή” εκδούλευση στους κατεστραμμένους και χειμαζόμενους από την πανδημία του κορωνοϊού επιχειρήσεις αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Είμαστε στις επάλξεις κάθε μέρα με σεβασμό, αγάπη, αγωνία και ευθύνη για το μέλλον του τόπου μας και τους ανθρώπους που μας τίμησαν να τους εκπροσωπούμε.