Χρόνια πολλά στον Ν. Ευφραιμίδη αλλά ας σηκώνει και κανένα τηλέφωνο στου … μη «κολλητούς» δημοσιογράφους

Μπορεί εδώ και μία εβδομάδα ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης να μοιράζει μέσα στο διαδίκτυο ευχές στους εορτάζοντάς για υγεία, όταν όμως προχθές, προέκυψε πρόβλημα με την υγεία ενός συντοπίτη μας εργαζόμενο στον τομέα της υγείας στην Ξάνθη και πάλευε επί διήμερο ο άνθρωπος που βρέθηκε θετικός στο τεστ του κορωνοιού να κάνει υποχρεωτικά τεστ και στην υπόλοιπη οικογένεια του, τα βρήκε «μπαστούνια» γιατί δυστυχώς το νοσοκομείο της κ. Έλενα Ραφαέλα, δεν οργανώθηκε σωστά, ο κόσμος περίμενε στο κρύο και μεταξύ αυτών και ο πάσχοντας συμπολίτης μας μαζί με την εμπύρετη σύζυγό του.

Όταν ήρθαμε σε επαφή με τον συντοπίτη μας εργαζόμενο στον τομέα υγείας της Ξάνθης (φανταστείτε λοιπόν όταν ένας άνθρωπος μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο καθημερινά λόγω εργασίας, ασθένησε από κορωνοιό και δεν μπόρεσε το σύστημα της κυρίας διοικήτριας να  κάνει ένα τεστ στην οικογένεια του, άραγε ο απλός Ξανθιώτης που πρέπει να κάνει τεστ κορωνοιού πόσο πρέπει να ταλαιπωρηθεί);

Στην προσπάθεια μας να βρούμε τι ακριβώς προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ στην περίπτωση που ένα μέλος της οικογένειας ασθενήσει, αναγκασθήκαμε να καλέσουμε στο τηλέφωνο τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Ν. Ευφραιμίδη ως υπεύθυνο της δημόσιας υγείας στον νομό … ατυχήσαμε.

Ο κ. Αντιπεριφερειάχρης δεν καταδέχτηκε να σηκώσει το τηλέφωνο σε ένα ταπεινό τοπικό μέσο ενημέρωσης γιατί προφανώς η «φάτσα» μας δεν του είναι αρεστή.

Ενημερώνουμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη πώς όταν του τηλεφωνούμε δεν επιθυμούμε «κολλητιλίκια», αλλά θέλουμε να πληροφορηθούμε από πρώτο χέρι και με την σειρά μας να πληροφορήσουμε τον ταλαιπωρημένο Ξανθιώτη για το τι του επιφυλάσσουν οι δαιδαλώδη νομοθεσία στα θέματα υγείας και φυσικά η αδιαφορία των τοπικών ταγών του νομού.

Κατά τα άλλα χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή κύριε Αντιπεριφερειάρχα.